Skip links

DITTO Level

THE ADDRESS FOR A LUXURIOUS FASHION & LIFESTYLE EXPERIENCE IN KNOKKE-HEIST

In het modieuze Knokke-Heist is er één naam die al bijna twee decennia synoniem staat voor stijl, klasse en verfijning: Martine Bergé. Met haar unieke visie en uitzonderlijke passie heeft ze van het luxekledingmerk BOSS een groot succes gemaakt. De sleutel tot dit succes ligt in haar ongeëvenaarde liefde voor mode en interieur, gecombineerd met een diepgaand begrip van de individuele behoeften van elke klant.

Doorheen de jaren zijn zowel de klanten als de collecties bij BOSS en DITTO level voortdurend geëvolueerd. Maar succes gaat verder dan alleen passie. Het vereist ook een open blik, durven kijken buiten de grenzen van je eigen zaak. Martine heeft een reis van constante verandering ondernomen, ze beseft dat een bedrijf moet meegroeien en zich ontwikkelen. Elke verandering moet zorgvuldig en stapsgewijs worden doorgevoerd, met een doordachte visie op de toekomst.

De unieke beleving van luxe en exclusiviteit maakt van DITTO level veel meer dan zomaar een winkel. Het is een belevingslocatie die exclusiviteit en inspiratie ademt. Met een allesomvattend lifestyleconcept dat geen strikt afgebakende grenzen kent, garandeert DITTO level een onvoorwaardelijke exclusiviteit voor Knokke-Heist.

De conceptstore van DITTO level is uniek in zijn soort. Fashion en lifestyle gaan er moeiteloos hand in hand, terwijl het internationale karakter duidelijk voelbaar is in de zorgvuldig geselecteerde merken. DITTO level brengt fashion voor dames en heren van o.a. Armani, Baldessarini, Hugo en Paul Smith. Binnen de lifestyle-ervaring ontdek je merken zoals Atelier Rebul, Karl Lagerfeld, Ladenac, Buss, POLSPOTTEN, Montale en LaCoqueFrançaise. Hier vinden luxe en exclusiviteit van over de hele wereld hun thuis aan zee.

De naam ‘level’ is dan ook niet toevallig gekozen. Van verrassende parfums tot verfijnde accessoires en gerenommeerde modemerken, alles is zorgvuldig geselecteerd om het exclusieve cliënteel tevreden te stellen. Bovendien staan er binnenkort enkele nieuwe, grote merken op het punt om zich bij DITTO level aan te sluiten.

Met toekomstplannen voor expansie en de introductie van nieuwe merken, blijft DITTO level voortdurend groeien en zich aanpassen aan de veranderende behoeften en wensen van hun klanten. Zij verwachten van DITTO level service van het hoogste niveau, en dit vereist een groot professionalisme van zowel de medewerkers voor als achter de schermen.

Bij DITTO level staat klanttevredenheid centraal. Het team streeft ernaar om elke klant persoonlijk te verwelkomen en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Dit gaat van deskundig advies over de nieuwste modetrends tot op maat gemaakte stylingadviezen.

“EXPANSION. ALWAYS. IN ALL WAYS.”

— MARTINE BERGÉ

De selectie van exclusieve en internationale merken gaat van unieke vesten en fashion items tot assorted accessories voor dames, en van maatpakken tot sneakers voor heren. Het private label staat dan weer garant voor gepersonaliseerde en custom made items.

Zo spelen we in op de verwachtingen van onze klanten die veel reizen en graag thuiskomen in Knokke.

DITTO level is meer dan alleen een winkel. Het is een inspirerende plek met een continue focus op de wensen van de klant en hoogwaardige producten. Dankzij het constant evoluerende aanbod is DITTO level de ‘place to be’ voor wie op zoek is naar must-haves.

KUSTLAAN 18, 8300 KNOKKE-HEIST
@DITTO_LEVEL_KNOKKE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 05 (summer vibes 2023).