Cart 0
TALK
Food & Drinks.
Flanders Finest
Flanders Finest
in Tags
Op 29 september ll. genoten 450 gasten van een exclusieve gastronomische avond tijdens Flanders Finest...
Collab Mixologen Van Ongevalle & Neuhaus Levert Hemelse Likeurpralines Op
Collab Mixologen Van Ongevalle & Neuhaus Levert Hemelse Likeurpralines Op
in Tags
De woorden ‘inspirerend’, ‘vernieuwend’ en ‘uitdagend’ staan ongetwijfeld vooraan in het woordenboek van de West-Vlaamse...
Carcasse: Het Beste Steakrestaurant Van Europa
Carcasse: Het Beste Steakrestaurant Van Europa
in Tags
Dit najaar werd het bekende restaurant Carcasse uit Koksijde verkozen tot Best Steak Restaurant in...
Fonteyne The Kitchen: Een Culinaire Ervaring
Fonteyne The Kitchen: Een Culinaire Ervaring
in Tags
Met negen winkels, waarvan de recentste in Knokke-Heist, is Fonteyne The Kitchen een gevestigde waarde...
Yummie Lectuur
Yummie Lectuur
in Tags
Kookboeken doen het nog steeds heel goed. Elke maand komen er weer nieuwe uit. Alexia...
The Balvenie: Een Whisky Van Ambacht En Innovatie
The Balvenie: Een Whisky Van Ambacht En Innovatie
in Tags
Knokke Talks. maakte tijdens een whiskytasting kennis met de nieuwste telg uit de ‘Stories’collectie van...
Prix Culinaire ‘Le Taittinger’ Vier Franse Gastronomische Tradities
Prix Culinaire ‘Le Taittinger’ Vier Franse Gastronomische Tradities
in Tags
Sinds 1967 organiseert champagnehuis Le Taittinger de Prix Culinaire met als doel de Franse keuken...
Viki Geunes
Viki Geunes
in Tags
Het runnen van zijn eigen driesterrentempel Zilte, de events in het 'vijfsterren superior’ Botanic Sanctuary...
Beleggen In Whiskey: Passie Combineren Met Winst
Beleggen In Whiskey: Passie Combineren Met Winst
in Tags
Beleggen in whisky is populair geworden onder zowel liefhebbers als investeerders. Of je nu een...
Le Gruyère AOP: Van Imker Tot Kaasplank
Le Gruyère AOP: Van Imker Tot Kaasplank
in Tags
Stel je voor: een wandeling in een weelderig weiland, omgeven door een verfrissende bries en...