Skip links

Nieuwe Baliezaal Bij Toerisme Knokke: Een Verfrissende Transformatie

De baliezaal van Toerisme Knokke onderging een ingrijpende transformatie. De officiële heropening van deze opmerkelijke ruimte vond plaats op 15 december. Het nieuwe concept is ontworpen om bezoekers meer beleving en inspiratie te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de moderne eisen van een toerismekantoor.

Het oude interieur van de baliezaal is volledig gesloopt en het nieuwe ontwerp is indrukwekkend. Als teaser delen we graag al enkele verbluffende renderbeelden. Wat je te zien krijgt, is niets minder dan een pareltje!

Dit opwindende nieuwe ontwerp is het werk van Buro Modern, een toonaangevend architectenbureau dat bekend staat om zijn innovatieve en inspirerende projecten. Met oog voor detail en een diepgaand begrip van de behoeften van zowel de bezoekers als het personeel van Toerisme Knokke, heeft Buro Modern een concept gecreëerd dat de verwachtingen overtreft.

In de nieuwe baliezaal wordt de centrale balie omringd door vier interactieve hoeken die elk een eigen thema omarmen.

1. NATUUR

De natuurhoek neemt je mee op een zintuiglijke reis. Hier kan je de frisse zeelucht ruiken, luisteren naar het ruisen van de golven en je verwonderen over de prachtige natuur van Knokke-Heist. Interactieve elementen nodigen de bezoekers uit om te voelen, te ruiken, te kijken, te luisteren en zelfs te proeven van de lokale flora en fauna.

2. GASTRONOMIE

In de gastronomiehoek worden je smaakpapillen verwend. Ontdek de culinaire hoogstandjes van de regio en proef de heerlijke streekproducten. Hier draait alles om proeven en genieten. Je zal verrast zijn door de rijke smaken die Knokke-Heist te bieden heeft.

3. KUNST

De kunsthoek is een eerbetoon aan de creatieve geesten van de kustgemeente. Bewonder kunstwerken van lokale kunstenaars en ervaar het kunstaanbod van Knokke-Heist in al zijn glorie. Hier draait alles om kijken, begrijpen en waarderen wat deze bruisende kunstgemeenschap te bieden heeft.

4. SHOPPING & FASHION

De hoek gewijd aan shopping en fashion laat je de trendy kant van Knokke-Heist zien. Ontdek de nieuwste modetrends, unieke boetiekjes en de must-visit winkels. Deze hoek is een paradijs voor shopliefhebbers en modefanaten.

Elke hoek zal de bezoeker inspireren en uitdagen om Knokke-Heist en de omliggende regio te verkennen. Interactieve onderdelen en kindvriendelijke zoektochten zullen de nieuwsgierigheid van zowel jong als oud prikkelen.

Naast deze toeristische ervaringen zal de vernieuwde baliezaal ook de werkomstandigheden voor het personeel verbeteren. Een welkom pluspunt, want tevreden medewerkers dragen bij aan de warme en gastvrije sfeer waar Knokke-Heist om bekend staat.

Deze belangrijke ruimte belooft een innovatieve en boeiende bestemming te worden voor zowel bezoekers als de lokale bevolking. Een nieuwe beleving die je niet mag missen!

MYKNOKKE-HEIST.BE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.