Skip links

SALT

BOUWEN AAN DE GESCHIEDENIS VAN HEIST

Terwijl de eerste spectaculaire geveldelen zich blootgeven, zullen begin 2024 de eerste nieuwe zaken hun deuren openen in de nu al iconische Heldentoren.

Met trots herbergt het torenensemble dé nieuwe place-to-be in Knokke-Heist: L’abbiocco, een restaurant dat Italiaans geïnspireerd eten serveert en zich richt op iedereen die wil genieten van goed eten in een gezellige sfeer met vrienden en familie. Food that feeds the soul!

Op de eerste twee verdiepingen zetelt het nieuwe accountantskantoor Verbeke Sanders onder hun nieuwe naam VS Accounting. Bovenaan in de Heldentoren, with epic views, de kantoren van dvlp, bouwpartner van Salt. Een beetje verderop in het paviljoen op de kop van het nieuwe landmark, kon men zich geen geschikter invulling voorstellen.

Hier vind je de vijfde generatie en dé referentie in verse Noordzeeproducten: Vishandel Depapepe. Zelf een icoon in Heist sinds 1928. Op het terras naast de viswinkel zal je kunnen genieten van een oestertje met een coupe champagne of een verse garnaalkroket met een lekker wijntje.

Last but not least opent projectontwikkelaar en bezieler Salt de deuren van zijn nieuw huis voor design lovers, gestapeld over drie verdiepingen aan de oostgevel van de toren. Hier inspireren Bjorn & Fréderic Christiaens je graag vrijblijvend met hun nieuwe eigenzinnige bouwprojecten.

salt-projects.be

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023).