Skip links

Unidevelop

TOMORROW STARTS TODAY

Stap binnen in de wereld van luxueus wonen met ons jong en dynamisch bouwteam. Als projectontwikkelaar in high-end vastgoed combineren we frisse energie met een diepgewortelde ervaring. Ons team staat voor jeugdige innovatie in combinatie met een robuuste expertise die voortkomt uit onze samenwerking met de gerenommeerde bouwgroep Van Akelyen-Predalco, die al meer dan 100 jaar actief is in de bouwwereld.

Bij ons draait alles om professionaliteit en vertrouwen. Elk project dat we aanpakken, wordt gedreven door ons streven naar perfectie. Van architectonisch ontwerp tot hoogwaardige afwerkingen, we proberen elke keer opnieuw om de verwachtingen te overtreffen en de dromen van onze klanten werkelijkheid te maken.

Vertrouw op ons team om je visie tot leven te brengen, met oog voor detail en een toewijding aan kwaliteit. Bij ons gaat het niet alleen om het bouwen, maar vooral om het creëren van unieke leefomgevingen die de tand des tijds doorstaan en waar families generaties lang van kunnen genieten.

Onze renovatie-expertise: wij transformeren verouderde panden tot moderne juweeltjes. Onze interieurarchitecten Paulien en Julie zorgen voor een verfijnde afwerking met zorgvuldig gekozen materialen zoals stoffen, parket, fineer en marmer; om zo een perfecte mix van vakmanschap en expertise te bekomen.

Onze expertise in ontwikkelingsprojecten en high-end nieuwbouwvillas: Koen en Stan zijn onze projectleiders die zorgen voor een kwalitatieve opvolging met de focus op efficiëntie, innovatie en nazorg.

Unidevelop heeft nog tal van projecten in de pipeline, verspreid over heel België. Voor de realisatie van luxeprojecten blijft Knokke-Heist onze geliefkoosde badplaats.

UNIDEVELOP.BE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 07 (summer vibes 2024).