Skip links

Het team achter KNOKKE TALKS.

2020 liet ons nadenken en even stilaan. Het gaf een nieuwe kijk op het leven en op onze manier van werken. 2020 was ook het jaar van 10 jaar Knokke Actueel. Een onvergetelijk decennium waarin we Knokke-Heist zagen groeien. En wij groeiden mee!

Na 30 magabooks is het tijd om ook online het verhaal van Knokke-Heist uit te dragen. Nog steeds dezelfde sterke stories, maar wel onder een nieuwe naam.

The talk of the town

Knokke-Heist spreekt mensen aan, zoveel is zeker. Hier kom je om lekker te eten in gezellige restaurants, leuke hebbedingen te shoppen in de nieuwste boetieks, vanalles te beleven tijdens unieke events … En nadien? Dan wordt er gepraat over al die indrukken en ervaringen.

Ook via digitale weg wordt er meer en over Knokke-Heist gepraat. Via ons gloednieuw online platform lanceren wij verhalen over de nieuwste must visits en de talks of the town in onze gemeente, net zoals we dat met de gedrukte versie van Knokke Talks ook blijven doen.

Meet the team

Achter Knokke Talks zit een gedreven duo Knokke lovers. Annick Reynders en Marijke De Mets worden omringd door een team van medewerkers waarmee ze altijd kwalitatieve en fascinerende verhalen brengen die hun premium doelgroep aanspreken. Tegelijk blijven de beide dames innoveren om Knokke Talks brandend actueel te houden.

Marijke is verantwoordelijk voor het lifestyle en real estate-luik. Zij beheert de relaties met klanten/adverteerders en zet dagelijks alles op alles om aan hun wensen tegemoet te komen.

Adverteren in Knokke Talks. kan zowel in print, op het content platform, via onze sociale media als in onze newsletter. Voor meer info mail : marijke@knokkeatalks.be

Als uitgever staat Annick in voor de coördinatie van het geheel. Ze gaat ook graag op zoek naar nieuwe uitdagingen en vond er één in de vorm van het nieuwe online platform!

Knokke Talks. wordt meer dan enkel een lifestyle / real estate magabook en zal via meerdere kanalen te consumeren zijn : in print, online, via mobile, met een podcast, in newsletters en via video’s. Deze hybride aanpak staat ook centraal waardoor de content van Knokke Talks. voor onze lezers op elk moment van de dag via elk device raadpleegbaar wordt.

So … be our guest & start exploring!