Skip links

House Of DNA

INSENTIALS EN NOMIGE BUNDELEN HUN KRACHTEN ROND INNER & OUTER BEAUTY EN RUNNEN DEZE ZOMER EEN POP-UP PRAKTIJK IN KNOKKE.

Nomige en Insentials zijn 2 Belgische pioniers op vlak van DNA-testen. Deze zomer bundelen ze hun krachten en openen ze een praktijk op de eerste verdieping van een charmante villa op de Kustlaan in Knokke. De gemeenschappelijke insteek: hun expertise in DNA testing en wetenschappelijke achtergrond. Samen creëren ze één holistisch beeld op vlak van gepersonaliseerde huidverzorging & voedings- en vitamine-advies op maat. Speciaal voor Knokke lanceren ze twee unieke kuren: My Beauty DNA en My Detox DNA.

Respectievelijk bio-ingenieur in de genetica en biomedicus in voeding, besloten Dr. Barbara Geusens en Mcs Voedingsdeskundige Amandine De Paepe zich daarna verder te specialiseren in een specifiek vakgebied. Dr. Barbara Geusens heeft een doctoraat in Dermatologische Wetenschappen. Amandine De Paepe heeft een Europese master in Voedingswetenschappen. Elk van hen combineert wetenschap met een vleugje lifestyle. Samen analyseren ze jouw inner & outer beauty op basis van innovatieve DNA-testen, met professioneel advies en gepersonaliseerde producten. Zowel Nomige als Insentials bieden een oplossing op maat aan. Via een DNA-analyse bezorgen ze je een aangepast plan van aanpak, zowel met de gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten van Nomige als medisch voedingsadvies gecombineerd met de gepersonaliseerde supplementen van Insentials. Speciaal voor de zomer in Knokke bieden ze twee unieke kuren aan.

PRAKTISCH

Zowel Dr. Barbara Geusens als Msc Voedingsdeskundige Amandine De Paepe zullen in juli en augustus elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend aanwezig zijn. Consultaties kunnen tussen 9u en 11u geboekt worden. Adviezen, DNA-analyses en op maat gemaakte trajecten (al dan niet met producten) hangen af van de individuele noden van de klant. Het prijskaartje varieert van € 25 tot € 1.000.

www.nomige.com
www.insentials.com

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 01 (summer vibes 2021).