Skip links

Victor, Lyam & Matteo

WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER DE DJ BOOTH?

“Wij zijn drie vrienden, dol op het draaien van muziek en entertainen van mensen op de dansvloer: Victor Trio, Lyam Vandenbussche en Matteo Rinalducci, allemaal geboren en getogen in Knokke.

Victor baat samen met zijn ouders Famouz Knokke-Zoute uit en ondersteunt zijn broer Maxim op Collins Club. Victor en Maxim presenteren samen ook Collins Club The Garden. Hier gaan tal van evenementen door waarmee ze de zomer in Knokke aantrekkelijker willen maken. Lyam is vastbesloten om zijn eigen muziekcarrière te lanceren. Hij is constant op zoek naar de nieuwste en beste lp’s. Je kan Lyam tegenkomen in de coolste vinylwinkels in Europa. Zijn passie voor DJing, events en fashion komt duidelijk naar voren in alles wat hij doet. Matteo zit in zijn 3e jaar informatica in Brussel. Naast zijn studie werkt hij bij La Morena, het modeagentuur voor kinderkledij van zijn moeder. Matteo is nu druk bezig met zijn vader bij het uitbreiden van de showroom voor de verdeling van kledij voor volwassenen in België, Nederland en Luxemburg. Samen vormen we, elk met onze eigen passies en talenten, een dynamisch trio dat Knokke laat bruisen op het gebied van muziek, mode en ondernemerschap.”

HOE KWAMEN JULLIE OP HET IDEE?

“We hadden eigenlijk nooit gepland om aan dit avontuur te beginnen. Het is eerder vanzelf tot stand gekomen en begon allemaal door af en toe in Collins Club The Garden te draaien, puur uit liefde voor muziek en entertainment. Tot op het moment dat er meer vraag begon te komen. Dit is ook allemaal gestart door onze cabine om te bouwen tot een mobiele dj-booth die we verhuren, maar waarmee we zelf ook draaien en feesten organiseren. De cabine is overal en op elke locatie te plaatsen. Het is eigenlijk een polyvalent concept waarbij alles van A tot Z geregeld kan worden. Denk aan geluidssystemen, lichten, een bar, … Kortom, alles voor een onvergetelijk event.”

WAAR WILLEN JULLIE OVER 5 JAAR STAAN?

“Binnen vijf jaar zouden we ons graag op unieke locaties bevinden. Op plekken waar mensen samenkomen voor een extatische beleving van goede muziek, ongeremd dansen en puur genot zonder enige poespas.”

WAAR HALEN JULLIE DE ENERGIE VANDAAN?

“We halen onze energie bij onze vrienden, die heel vaak in grote getale aanwezig zijn op de events waar we draaien.”

IN WELKE MATE SLUIT HET WERK AAN BIJ JULLIE LEVENSSTIJL?

“Onze inspanningen weerspiegelen sterk onze levensfilosofie. Wij geloven dat iedereen – niet alleen de jongeren – het recht heeft om voluit van het leven te genieten zonder belemmeringen. Vooral in deze tijd, waarin je vaak niet meer vrijuit kunt spreken of doen wat je wilt, streven wij ernaar om taboes te doorbreken en mensen aan te moedigen om vrijer te leven, en zich minder aan te trekken van het oordeel van anderen. Daarnaast willen we de echte waarden van het leven benadrukken. Weg van het digitale en virtuele om juist het belang van echt sociaal contact en menselijke interactie te benadrukken.”

@LAKABINESOUNDSYSTEM
VERHUUR VIA BEACHHOUSEDJBOOTH.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.