Skip links

Luka & Bernard

WIE ZIJN DE PERSONEN ACHTER MISTERROADBOOK?

“Wij zijn Luka Vanhoenacker en Bernard Van der Elst. MISTERROADBOOK is ontstaan uit onze gedeelde passie en expertise voor de rallywereld. We wilden ons specialiseren in het organiseren van rally roadtours en het ontwerpen van roadbooks. Samen hebben we een unieke combinatie van kennis en vaardigheden om op maat gemaakte rally-ervaringen te creëren die deelnemers uitdagen en enthousiasmeren. Of het nu gaat om het verkennen van adembenemende landschappen, het navigeren door uitdagende routes of het ervaren van de opwinding van het rallyrijden zelf, we weten precies hoe we een onvergetelijke rallyervaring kunnen bieden.

Onze expertise gaat echter verder dan alleen het organiseren van rally roadtours. We hebben ook onze talenten ingezet om roadbooks te ontwerpen die niet alleen functioneel, maar ook artistiek en esthetisch aantrekkelijk zijn. Elk roadbook is zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, zodat deelnemers niet alleen de juiste weg kunnen vinden, maar ook kunnen genieten van de schoonheid en diversiteit van de omgeving.

Met een creatieve aanpak hebben we een solide reputatie opgebouwd in de rallywereld en al vele enthousiaste deelnemers mogen verwelkomen. We zijn vastbesloten om onze passie voor rally voort te zetten en blijven ons inzetten om unieke en onvergetelijke rally-ervaringen te creëren voor alle liefhebbers van deze spannende autosport.”

HOE KWAMEN JULLIE OP HET IDEE?

Bernard: “Ik begon vele jaren geleden met het rijden en organiseren van rally’s samen met mijn vrienden. Tijdens deze periode bouwde ik een sterke vriendschap op met Jacques Bruyns, die beschikte over heel wat ervaring en referenties op het gebied van het maken van roadbooks. De band tussen mij en Jacques bekend als ‘Kiki’ onder de vrienden – groeide en ik had het geluk om door hem opgeleid te worden als leerling. Samen brachten we vele uren door in de auto, waarbij Jacques mij onder zijn vleugels nam en me de kneepjes van het organiseren bijbracht. Een tijd van mentorleerlingrelatie die me de kans gaf om alle aspecten van het organiseren van rally’s te leren, en waarin ik mijn passie voor rally’s nog verder ontwikkelde.

Deze bijzondere vriendschap en mentorrelatie heeft een blijvende impact gehad op mij. Ik koester nog altijd de herinneringen aan die gedeelde avonturen en blijf deze ervaringen in ere houden, terwijl ik mijn passie voor rally’s voortzet.

Na meerdere deelnames aan rally-evenementen en een vraag van een klant om een wereldtour te organiseren, besloten Luka en ik om samen de stap te zetten en MISTERROADBOOK verder uit te bouwen.”

WELKE DROOM KOESTEREN JULLIE NOG?

“MISTERROADBOOK is momenteel volop in groei en actief in België en Europa. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om onze activiteiten verder uit te breiden en wie weet zelfs rally’s te organiseren buiten Europa in de toekomst. De wereld ligt voor ons open en we zijn vastbesloten om onze passie voor rally’s met zoveel mogelijk mensen te delen. We kijken ernaar uit om nieuwe avonturen aan te gaan en onze grenzen te verleggen.”

WAAR WILLEN JULLIE OVER 5 JAAR STAAN?

“We hebben een gedeelde visie om het bedrijf verder uit te bouwen en de passie voor oldtimers door te geven aan nieuwe generaties. We geloven sterk in de kracht van samenwerking en hebben als motto ‘samen sterk’. Daarom besteden we veel tijd aan netwerken en nieuwe samenwerkingen met jonge instanties om de passie voor oldtimers levend te houden en te delen met een bredere gemeenschap. Met onze inzet en toewijding blijven we het bedrijf verder ontwikkelen om zo deuren te openen voor nieuwe mogelijkheden. Over 5 jaar willen we graag een vast begrip worden binnen de rallywereld.”

WAAR HALEN JULLIE DE ENERGIE VANDAAN?

“We halen veel energie uit de diversiteit aan klanten en rally’s. Elke rally is uniek en elke groep mensen is anders. Dat is precies wat ons motiveert. Complimentjes of positieve feedback over het roadbook is voor ons de ultieme drijfveer, een bevestiging van een onvergetelijke ervaring voor de klant. Het feit dat we telkens weer mensen kunnen verrassen en blij maken, geeft ons een enorme voldoening en stimuleert ons om steeds verder te gaan.”

IN WELKE MATE SLUIT JULLIE WERK AAN BIJ JULLIE LEVENSSTIJL?

“Het sluit perfect aan bij onze levensstijl. Samen op ontdekkingsreis gaan en nieuwe plaatsen verkennen, het creëren van unieke settings, het uiten van creativiteit en het ervaren van spanning en uitdagingen zijn voor ons de meest opwindende aspecten van ons werk.

Het is geweldig om telkens weer nieuwe avonturen te beleven en te kunnen bijdragen aan onvergetelijke ervaringen voor onze klanten. We zijn gepassioneerd bezig met wat we doen en streven er altijd naar om innovatief en origineel te zijn. Het is een constante bron van plezier en voldoening.”

MISTERROADBOOK.COM
@MISTERROADBOOK

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.