Skip links

Let Your Home Become Your Story

Chrisma helpt jou (ver)bouwen zonder zorgen.
Van ontwerp tot realisatie. Van ruwbouw tot bedlinnen. Chrisma is jouw partner voor high-end totaalrenovaties, interieurinrichtingen en exclusieve villabouw in Knokke-Heist.

LUXURY IS IN THE DETAILS OF THE DESIGN

Ruimte is rijkdom in huis. Wij benutten elke cm² en creëren de juiste sfeer, met verrassend maatwerk en kwalitatief hoogstaande materialen. Dat is het Chrisma-DNA. Wij maken van elke ruimte een harmonieuze en functionele plek. Van grote lijnen tot gedetailleerd plan. Van concept tot droomrealisatie. Wij zijn creatief in ons ontwerp en exclusief in onze afwerking.

CHRISMA AT YOUR SERVICE

Vergeet verbouwstress. Bij Chrisma krijg je maximaal verbouwcomfort en één vast aanspreekpunt. Wij ontzorgen jou voor honderd procent, met dagelijkse werfopvolging en een stipte oplevering binnen je budget. Zodat jij tijd hebt voor wat echt telt.

LUXURY IS BEING ABLE TO RELAX AND ENJOY YOUR HOME.

Ervaar de rust van een plek waar de tijd je niet inhaalt. Een warme (tweede) thuis in Knokke-Heist. Jij hoeft alleen je koffers uit te pakken en te genieten. Chrisma doet de rest.

OUTSTANDING RENOVATIONS

Onze renovaties steken er met kop en schouders bovenuit. Wonen met je hoofd in de wolken kan écht dankzij Chrisma, jouw partner in Knokke-Heist voor exclusieve renovatie- en nieuwbouwprojecten. Villa’s en appartementen met exquise topmaterialen en een piekfijne afwerking.

CHRISMA SHOWROOM
Kustlaan 303
Knokke-Heist
050 706 297
www.chrisma.be

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 01 (summer vibes 2021).