Skip links

Nuclieus: De Perfecte Synthese Van Luxe & Technologie

WERELDWIJDE PIONIER IN HIGHTECH ACCESSOIRES

De Antwerpse pionier, Nuclieus, heeft de wereld veroverd met zijn ongeëvenaarde hightech accessoires voor de Apple Watch en iPhone. Het merk is synoniem geworden met hoogwaardige producten die mode en technologie naadloos met elkaar verbinden. Hun geheim? Het verwerken van grown diamonds in iPhone-cases en Apple Watch-bandjes, en sinds kort ook in juwelen. Nuclieus onderscheidt zich zo met ware kunstwerken in de wereld van de accessoires.

INNOVATIE ALS HOEKSTEEN

Bij Nuclieus staat innovatie centraal. Elk productconcept begint met de essentiële vraag: vervult dit product een behoefte? Voor Nuclieus is schoonheid niet voldoende. Hun producten moeten ook functioneel en doelgericht zijn. Ze zijn van mening dat prachtige sieraden niet in de kast horen te liggen, maar dagelijks gebruikt moeten worden, in harmonie met moderne technologie.

POWER VAULT: FUNCTIONELE KUNST

Eén van hun meest opvallende creaties is de Power Vault, de meest luxueuze iPhone-case ooit. Dit meesterwerk combineert een minimalistisch design met toonaangevende valbescherming voor je iPhone. Het is niet alleen een visueel genot, maar ook een functioneel schild voor je geliefde smartphone. Of je nu kiest voor een ingetogen ontwerp met één diamantje of voor de Signature-uitvoering met diamantjes rondom de camera in roze of lichtblauw, de Power Vault is een uiting van persoonlijke stijl en smaak.

POWER BRACELET: DE ULTIEME SMARTWATCHARMBAND

De Power Bracelet is ‘s werelds mooiste armband voor een smartwatch. Gemaakt van vederlicht roestvrij staal en verfraaid met grown diamonds, kan je het aantal diamantjes (variërend van 8 tot 192) volledig naar wens aanpassen. Deze armband past op alle Apple Watches en kan zelfs op maat worden ontworpen voor de Samsung Galaxy Watch. Voor slechts € 499 transformeer je je smartwatch in een verfijnd uurwerk dat je met trots kan dragen, ongeacht de gelegenheid.

MUST-HAVE VOOR DE STIJLBEWUSTE TECH-ENTHOUSIASTELING

Nuclieus heeft een nieuw tijdperk ingeluid in de wereld van hightech accessoires. De samensmelting van hightech functionaliteit en tijdloze luxe maakt hun producten tot must-haves voor stijlbewuste tech-enthousiastelingen wereldwijd. Met Nuclieus krijgt technologie een verfijnde, schitterende uitstraling die niet onopgemerkt blijft, de perfecte harmonie tussen innovatie, mode en persoonlijke expressie.

ALL NEW HIGH JEWELRY

Naast de tech-accessoires is er een nieuwe lijn high jewelry. De exclusieve collectie bestaat uit een ring, oorbellen en een ketting. De oorbellen en ketting komen in het zilver, wit of geel goud. De ring is er ook in dual gold. De grootte van de diamant kan variëren tussen 0,5 en 5 karaat. De juwelen zijn verkrijgbaar vanaf € 999 en kun je bewonderen in Botanic Sanctuary in Antwerpen.

Nuclieus heeft een unieke positie ingenomen in de wereld van hightech accessoires en juwelen. Technologie en luxe schitteren in het samenspel van grown diamonds en doordacht design. Welke accessoires kies jij om je technologie en je stijl te laten schitteren?

NUCLIEUS.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.