Skip links

The Right Mind Set

Een leven vol zelfvertrouwen: in 10 stappen en 10 weken naar de gelukkigste versie van jezelf!

Echt fit en gelukkig zijn gaat verder dan enkel gezond eten en bewegen. Onze mentale gezondheid speelt een grote rol in ons geluksgevoel en algemeen welzijn. Met de juiste mindset voelen we ons niet alleen gelukkiger en gezonder, we zijn het effectief ook!

In het nieuwe boek THE RIGHT MINDSET bundelen sport- en lifecoaches Delphine Steelandt en Steve Boedt hun krachten om mensen in 10 weken en in 10 thema’s de gelukkigste versie van zichzelf te laten worden. Met zeer simpele, direct toepasbare tips die je helpen alle twijfels over jezelf achter je te laten en eindelijk te leven vol zelfvertrouwen. Delphine en Steve leggen uit hoe kleine aanpassingen aan je dagelijkse leven ervoor kunnen zorgen dat je niet telkens hervalt in slechte gewoontes en negatieve gedachten.

THE RIGHT MINDSET WERKT. ALTIJD EN VOOR IEDEREEN!

Want de functie van ons denken en onze emotie is bij iedereen gelijk. Het is de gedachtengang die bij iedereen anders is. De impact van je gedachten op je leven is gigantisch. Als je minder en juister denkt, word je rustiger en minder emotioneel. Hoe juister je denkt, hoe gelukkiger je wordt. Wat en hoe je denkt, bepaalt hoe je je voelt.

THE RIGHT MINDSET geeft je energie waar je wakker van wordt. Iedereen, in om het even welke omstandigheden, kan zich gelukkig en zelfverzekerd voelen. Je moet alleen leren om anders te denken. Het boek biedt je een leven vol zelfvertrouwen, goesting om het beste uit je leven te halen met heel eenvoudige, direct toepasbare tips die je een serieuze boost zullen geven.

MEER OVER DE AUTEURS

Internationaal fitness instructeur en lifecoach Steve Boedt heeft jarenlang in binnen- en buitenland naam en faam opgebouwd. Hij was gastpresentator in meer dan 90 landen en ontving 9 nationale en internationale prijzen.

DELPHINE STEELANDT is bestsellerauteur en fit- en lifecoach. Ze ontwikkelde samen met haar man het programma ‘Sprint by Vid Fit’, dat het ultieme evenwicht vindt door de combinatie van gezonde voeding, uitdagend sporten en bewegen en het creëren van de juiste mindset.

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 03 (summer vibes 2022).