Skip links

Natuurlijk Bewegen: De Buitenfitness Van Knokke-heist. Ontdek De Street Workout In Het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park

De gemeente Knokke-Heist heeft geïnvesteerd in een gloednieuwe fitnessinfrastructuur in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park. Maar dit is geen gewone fitnessruimte, nee, dit is een ‘Street Workout’!

FIT EN SOCIAAL: STREET WORKOUT BRENGT MENSEN SAMEN IN KNOKKE-HEIST

Wat is Street Workout, hoor ik je vragen? Wel, het is een trendy fysieke activiteit. Ze bevordert je bewegingsvrijheid en je sociaal leven en meestal wordt ze beoefend in openbare ruimtes. En ja, Knokke-Heist is er helemaal klaar voor!

DUURZAAM SPORTEN: ECOLOGISCHE FITNESSTOESTELLEN

De gemeente heeft geïnvesteerd in de meest geavanceerde fitnesstoestellen beschikbaar op de markt. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn de toestellen ook nog eens duurzaam, ecologisch, innovatief en onderhoudsvriendelijk. Onze outdoor fitness heeft, net zoals in Biarritz (Frankrijk) en Málaga (Spanje), de meest geavanceerde fitnesstoestellen. Ideaal om alleen, in teamverband of met een personal coach aan je conditie te komen werken.

EENVOUDIG TRAINEN: INSTRUCTIEKAARTEN EN QR-CODES MAKEN FITNESS TOEGANKELIJK

Bijna ieder toestel is uitgerust met een instructiekaart én een QR-code, zodat zelfs de grootste fitnessleek aan de slag kan. Want geef toe, niets is zo gênant als verkeerd gebruik van fitnessapparatuur. Gelukkig heeft KOMPAN, die de fitnesstoestellen leverde, aan alles gedacht.

FITNESSEXPERTISE VAN KOMPAN

KOMPAN is een toonaangevend bedrijf op het gebied van outdoor fitness en speeltoestellen. Het bedrijf werd in 1970 opgericht in Denemarken en heeft sindsdien een wereldwijde reputatie opgebouwd als specialist in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, duurzame en innovatieve producten voor openbare ruimtes.

KOMPAN ontwikkelt fitness- en speeltoestellen voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Hun producten worden gebruikt in parken, scholen, recreatiegebieden, speeltuinen en andere openbare ruimtes over de hele wereld. Het bedrijf legt sterk de focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het gebruikt bijvoorbeeld gerecycleerde materialen en duurzame productiemethoden om de impact op het milieu te verminderen.

KOM UIT JE COMFORTZONE

Waar wacht je nog op? Trek die sportoutfit aan, neem je vrienden mee en ga aan de slag in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park. Wie weet loop je wel een personal coach tegen het lijf die je kan helpen om de perfecte summer body te bereiken. En wie weet krijg je binnenkort de titel van de nieuwe fitnesskoning(in) van Knokke-Heist!

Voor wie nog steeds niet overtuigd is, onthoud dit: in Knokke-Heist gaan we voor een totale sportbeleving, van krulbollen tot IRONMAN. Want niet alleen het fysieke aspect is belangrijk, ook het sociale telt mee. Dus waar wacht je nog op? Laat die spieren werken en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de sportieve community van Knokke-Heist.

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 05 (summer vibes 2023).
Journalist: Jan Morbee