Skip links

Guerlain Opent Haar Eerste Luxe Boutique En Instituut In Brussel

In 1828 werd het Huis Guerlain opgericht. De start van een verhaal waarin je de unieke savoir-faire van het huis ontdekt binnen een verwelkomende sfeer. Alle Guerlain Boutiques zijn ontworpen als prachtige, juweelachtige decors waarin de creaties van de meest getalenteerde artiesten en ambachtslieden helemaal tot hun recht komen.

INSTITUTEN EN SPA’S

Op de eerste verdieping van de Boutique aan de Avenue des Champs-Élysées opende Guerlain in 1939 één van ‘s werelds eerste schoonheidsinstituten. Tot op vandaag zetten de instituten en spa’s de traditie verder binnen een setting die net zo exclusief is als de aangeboden behandelingen. Elk instituut is van de hand van een gerenommeerde architect die het culturele erfgoed van de locatie als inspiratiebron gebruikt. Binnen die bijzondere sfeer bieden de experts van Guerlain klanten van over de hele wereld een uitzonderlijke ervaring.

BELEEF GUERLAIN IN BRUSSEL

Guerlain is al een zestal jaar thuis in Brussel. Onlangs verhuisde de Guerlain Boutique naar de Louizalaan 48a en kwam er een Facialist Suite bij. De nieuwe Boutique is ontworpen als een oase van luxe en schoonheid, die tegelijk de tijdloze charme van Guerlain uitstraalt. Je wordt er ondergedompeld in een wereld van verfijning en exclusiviteit. Het interieur ademt een sfeer van luxe, met zorgvuldig geselecteerde materialen, subtiele verlichting en elegante productpresentaties.

GUERLAIN BOUTIQUE

In de betoverende omgeving van de Guerlain Boutique komen dromen tot leven. Laat je onderdompelen in de sprankelende parfums die de zintuigen en de verbeelding prikkelen of ontdek de luxueuze huidverzorgingsproducten, ontwikkeld met de meest geavanceerde technologieën en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast ervaar je de magie van make-up die je natuurlijke schoonheid benadrukt en die je laat stralen. Het getalenteerde team van Guerlain-experts staat klaar om je persoonlijk te adviseren over producten die perfect aansluiten bij je behoeften en smaak.

FACIALIST SUITE

De Facialist Suite vormt een wezenlijk onderdeel van de Boutique-ervaring. Hier geniet je van ontspannende en doelgerichte gezichtsbehandelingen, ontworpen om de huid te verjongen, te revitaliseren en te doen stralen. De hoogwaardige Guerlain-producten in combinatie met de expertise van de facialists zorgen voor een ongeëvenaarde verwennerij met topresultaten. Met de opening van deze nieuwe boutique en de geïntegreerde Facialist Suite brengt Guerlain haar unieke expertise en ongeëvenaarde schoonheidservaring naar de Belgische hoofdstad. Met maatwerk streven de experts naar een verfijning en tijdloze schoonheid die alleen Guerlain kan bieden.

TRADITIE EN INNOVATIE HAND IN HAND

Guerlain bouwde door de jaren heen een ongeëvenaarde reputatie op als één van ‘s werelds meest gerespecteerde schoonheidsmerken. Het huis heeft niet alleen de kunst van het maken van parfum naar nieuwe hoogtes getild, maar ook geavanceerde huidverzorgings- en makeupcollecties ontwikkeld die synoniem staan voor luxe en effectiviteit. Daarbij weet Guerlain traditie en innovatie keer op keer met elkaar te verbinden. De experts combineren meer dan 80 jaar knowhow over het ontwikkelen van facialtechnieken met geavanceerd onderzoek en moderne technologieën. Dankzij dat perfecte evenwicht tussen eeuwenoude schoonheidstradities en het omarmen van de nieuwste innovaties, blijft Guerlain een grensverleggende voorloper in de schoonheidsindustrie.

LOUIZALAAN 48A, 1050 BRUSSEL
GUERLAIN.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 05 (summer vibes 2023).
Journalist: SVDV