Skip links

Moderne Luxe Voor New Generation Of Leaders

Range Rover zet de zoektocht naar moderne luxe verder, onder meer met de New Generation of Leaderscampagne. Het op-en-top Britse merk treedt zo in de voetsporen van personen die zich onderscheiden door modern leiderschap en vernieuwende inzichten. Boegbeeld ditmaal is de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Piet Boon.

DNA VAN TIJDLOOSHEID

Met Studio Piet Boon, een wereldwijd opererende designstudio, creëert Piet Boon sinds 1983 perfect uitgebalanceerde interieur-, exterieur- en productontwerpen. Boon is een casual leider dankzij zijn sterke team. Hij stuurt hen hoogstens bij, zoals een tacticus op het achterdek van een schip, zodat de Studio Piet Boon-signatuur merkbaar blijft.

De ontwerpen van de internationaal gevierde Piet Boon karakteriseren we als subtiel, stijlvol, functioneel en tijdloos. In die gedeelde waarden vinden Boon en Range Rover elkaar. Of zoals Piet Boon het zelf zegt: “We delen hetzelfde DNA van tijdloosheid. Een Range Rover van 10 of 40 jaar oud is nog steeds een prachtige auto. Behoorlijk uniek in de autowereld. Het is een luxeauto zonder dat hij posh is.”

KENMERKEND KARAKTERVOL

De nieuwe Range Rover krijgt de karakteristieke kwaliteitsstempel, zowel wat prestaties als wat precisie en comfort betreft. Waardevolle eigenschappen die het concept ‘moderne luxe’ definiëren, maar ook de projecten van Piet Boon. Minimalistische precisie en zuivere esthetiek in balans met comfort. Boon is niet aan zijn proefstuk toe met deze samenwerking. Hij gaf zijn unieke touch al aan heel wat bijzondere edities: van Range Rover Evoque en Sport-modellen tot Defenders. Met deze gloednieuwe Range Rover weet Land Rover opnieuw de standaard te zetten voor uitstraling in de SUV-klasse. Ruim vijftig jaar evolutie vertaalt zich in adembenemende moderniteit, ongeëvenaard raffinement en toonaangevende Land Rovercapaciteiten. Geen knopje te veel – alles heeft een functie. Ervaar ongekende luxe op geasfalteerde wegen en ook offroad.

PERSOONLIJKE TOUCH

Dankzij de bekwame handen van het Special Vehicle Operations-team is de nieuwe Range Rover SV personaliseerbaar. Zo creëer je een luxewagen op maat, maar met de superieure kwaliteit van Range Rover als standaard. De Plug-in Hybrid, de voorloper van de full electric versie die verwacht wordt in 2024, rijdt fluisterstil puur elektrisch tot wel 113 km (WLTP) en behaalt een CO2 -emissiescore van slechts 19 g/km (WLTP). Belangrijk voor de ‘Reimagine’strategie van de groep Jaguar Land Rover, waar een duurzaamheidsgerichte visie hand in hand gaat met moderne luxe door design.

LANDROVER.BE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 04 (winter vibes 2022).