Skip links

Obumex Opent Flagship Boutique In Het Hart Van Saint-Germain-Des-Prés

Op 1 april betrad Obumex de Franse markt met de opening van zijn eerste flagship boutique in het prestigieuze Saint-Germain-des-Prés in Parijs. Als toonaangevend Belgisch keuken- en interieurmerk heeft Obumex wereldwijd naam gemaakt dankzij hoogstaand vakmanschap en de unieke samenwerkingen met gerenommeerde designstudio’s en Franse toparchitecten zoals Joseph Dirand, Bruno Moinard, Gilles & Boissier en Grégoire de Lafforest.

PERFECTE MATCH TUSSEN OBUMEX EN SAINT-GERMAIN-DES-PRÉS

Obumex koos Saint-Germain-des-Prés als de ideale locatie voor een permanente vestiging in Parijs. Deze buurt staat bekend als het kunst- en designdistrict van de stad, waar inspirerende kunstgalerijen en high-end winkels te vinden zijn. Het tijdloos elegante karakter van Saint-Germain-des-Prés sluit naadloos aan bij de stijlkenmerken van Obumex. Het merk staat garant voor hoogwaardige materialen, vakmanschap tot in de perfectie en unieke details die samensmelten tot duurzame interieurs van buitengewone schoonheid.

OBUMEX: WERELDWIJD ERKEND EN GEWAARDEERD

Met een indrukwekkend portfolio van internationale samenwerkingen heeft Obumex zich gedurende de afgelopen decennia wereldwijd op de kaart gezet. Gerenommeerde designstudio’s en vooraanstaande architecten hebben bijgedragen aan de reputatie van Obumex als een merk dat grenzen verlegt en design naar een hoger niveau tilt. Door het vertalen van exceptionele designs naar oogstrelende interieurs heeft Obumex bewezen dat ze zowel esthetische schoonheid als duurzaamheid kunnen bieden.

OBUMEX FLAGSHIP BOUTIQUE IN SAINT-GERMAIN-DES-PRÉS

Dankzij de opening van de Obumex flagship boutique in Saint-Germain-des-Prés krijgen de Franse klanten de mogelijkheid om te ervaren wat het merk te bieden heeft. De boutique biedt een verfijnde selectie van keukens en interieurconcepten, waarbij aandacht wordt besteed aan het kleinste detail. Elk ontwerp weerspiegelt de onderscheidende stijl van Obumex, waarbij hoogwaardige materialen en vakmanschap samenkomen om tijdloze elegantie te creëren. De boutique is een inspirerende plek waar klanten worden ondergedompeld in de wereld van Obumex.

OBUMEX.BE
OBUMEX FLAGSHIP BOUTIQUE
23 RUE DE LILLE, 75007 PARIJS

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 05 (summer vibes 2023).
Journalist: PC