Skip links

Rising Stars: Caroline Rigo

WIE IS DE VROUW ACHTER RIGORGEOUS?

“Ik ben Caroline Rigo, founder van Rigorgeous, een overkoepelend businessmodel van de merken Cent Pur Cent, i.am.klean, Blush Academy en natuurlijk Café Beauté. Ik vind het belangrijk om natuurlijke, gezonde make-up voor vrouwen van elke leeftijd en afkomst toegankelijk te maken, door ze te verdelen via professionals in farma en beauty die ook geloven in deze visie. Via deze kanalen wil ik mijn ultieme doel bereiken, namelijk dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze perfect moet zijn.”

HOE KWAM JE OP HET IDEE?

“In Hasselt hebben wij al jaren een Café Beauté. Toen we dit opstartten, was het plan om dit ook te gaan kopiëren naar andere steden. Het heeft iets langer geduurd dan initieel het plan was, omdat ik tegelijkertijd mijn merk Cent Pur Cent op de markt bracht. Nu dat stevig in zijn schoenen staat, is het tijd om onze conceptstores aan de wereld bekend te maken. Knokke was voor ons een vrij logische tweede stap. Hier heerst een fijne vibe en we bereiken zowel de lokale mensen als de rest van België.”

WELKE DROOM KOESTER JE NOG?

“Ik wil gewoon gelukkig blijven en anderen gelukkig maken. We hebben hiervoor veel middelen in onze zaak, maar wat voor mij echt de essentie is, is dat mensen bij ons een plek vinden waar ze zich mooi kunnen voelen, zonder dat ze perfect moeten zijn. Zodat ze echt helemaal zichzelf kunnen zijn en bij de puurste vorm van zichzelf kunnen komen.”

WAAR WIL JE OVER 5 JAAR STAAN?

“Goh… ik wil heel graag verder blijven bouwen. Meer mensen blij maken met gezonde make-up, meer mensen kennis laten maken met de beleving in Café Beauté en meer mensen zich Rigorgeous laten voelen.”

WAAR HAAL JE JE ENERGIE VANDAAN?

“Voor mij persoonlijk is dat reizen. Ik reis vrij veel voor het werk en ik probeer er vaak een dagje langer aan te koppelen om te genieten van wat de omgeving me biedt. Rustig ontbijten met een heerlijke koffie en met de zonsopgang. Een kleine escape naar plekken waar er niemand is. Dat geeft me inspiratie en energie.”

IN WELKE MATE SLUIT JE WERK AAN BIJ JE LEVENSSTIJL?

” Ik kan heel moeilijk de deur achter me dicht trekken. Ik heb dan ook het gevoel dat ik 7/7 nonstop aan het werk ben. En eerlijk vind ik dat ook helemaal niet erg. Het is niet zo dat ik constant met mijn laptop op mijn schoot zit, maar een digitale detox zou ook niet slecht zijn. Ik vrees dat dat de ziekte van deze tijd is, hè. Stap 1 is voor mij om me hiervan bewust te zijn. Aan stap 2 moet ik nog werken.”

5 FAVORIETE KNOKKE ADRESJES

BEACHBAR: Absoluut Knokke Strand. Ik hou van hun persoonlijke aanpak en de ongedwongen Ibizasfeer.

ONLY GIRLS STUFF: Anna & Julia Good mood store, instant happiness.

RESTAURANT: Alexandra op het Van Bunnenplein . Vooral voor de topservice en het verfijnde eten.

ZONNESTUDIO: Zoute Palace. Ik ben niet voor constant zonnebanken maar een kleine, verantwoorde kuur kan zeker en ik vind de eigenares al een vermelding waard voor haar service en vriendelijkheid.

CAFÉ: Café des Nations. Heerlijk pintjes pakken aan de toog met mijn lief en vrienden. I love it!

www.cafebeaute.be

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 01 (summer vibes 2021).