Skip links

Knokke-Heist Verwelkomt Disney+ Op Het Heldenplein Tijdens De Eindejaarsperiode

Vanaf 10 december tot en met 9 januari 2022 is het Heldenplein the place to be voor een magische ervaring voor gezinnen, vrienden, partners, kleinkinderen en pubers.

Ontdek de allerleukste Disney+-films en -series in een gezellig en veilig kader. De locatie op het Heldenplein bestaat uit 7 verschillende loges, waarin de gasten in een gezellige huiskamersetting met hun bubbel kunnen komen genieten van Disney+-films en -series. Een gezellig gezinsmoment met Home Sweet Home Alone, een heroïsche date met Hawkeye, waan je een echte premiejager als Boba Fett met je vrienden of kies je liever voor warme knuffels van Olaf bekend uit de populaire Frozen franchise? Neem een kijkje bij het ruime aanbod en boek jouw loge op www.heldenplein.be.

DISNEY+ OP HET HELDENPLEIN

Alle loges zijn gezellig als woonkamer ingericht en bieden plaats aan aparte bubbels. De twee grootste kamers bieden plaats aan 6 personen. Er zijn daarenboven nog 2 kamers voor 5 personen, 2 kamers voor 4 personen en eentje voor 2 personen. Bij het gebruik van de loges gelden de COVID-maatregelen die op dat moment van kracht zijn volgens de richtlijnen van de overheid. Alle kamers worden na elk gebruik grondig ontsmet.

PRAKTISCHE INFO:

WAAR? Heldenplein in Knokke-Heist

WANNEER? Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022

WIE? Bubbels

HOE? Enkel op reservatie via de website www.heldenplein.be. Ter plaatse aanschuiven is niet mogelijk.

WAT? De leukste Disney+-films en – series in een gezellige en veilige setting. Updates over beschikbaarheden zijn te ontdekken via de sociale mediakanalen van Knokke-Heist.

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 02 (winter vibes 2022).