Skip links

Geniet In Stijl Van De Zon Met Lancaster Sun En Collins Beach Club

Deze zomer slaan Lancaster Sun en Collins Beach Club de handen in elkaar om je een onvergetelijke zomerervaring te bezorgen. Bij het huren van een strandbedje bij Collins Beach Club word je getrakteerd op een Lancaster mini, zodat je zonder zorgen van de zon kunt genieten. Ontdek de innovatieve en luxueuze zonverzorgingsproducten van Lancaster Sun en ervaar een ongeëvenaarde bescherming en stralende schoonheid.

VERFRISSENDE HYDRATATIE VOOR HET LICHAAM

De must-have voor het lichaam deze zomer is de Sun Protective Water van Lancaster. Deze verfrissende watertextuur biedt direct langdurige hydratatie en is clean & ocean friendly. Dankzij het Tan Activator Complex geniet je van een gezonde, goudbruine teint in de helft van de gebruikelijke tijd. De lichtgewicht textuur laat zich gemakkelijk aanbrengen op een natte huid en versmelt direct met je huid. Zodra aangebracht, is het onzichtbaar met een fluweelzachte finish. Het resultaat? Een stralende huid die in het oog springt. Zowel verkrijgbaar in SPF30 als 50.

DE PERFECTE COMBINATIE VAN ZONBESCHERMING & HUIDVERZORGING

Sun Perfect Illuminating Cream is de meest geavanceerde globale anti-aging zonbeschermingslijn van Lancaster, speciaal ontworpen om het hele jaar door te gebruiken. De exclusieve Full Light Technology richt zich op 100% van het zonnespectrum, terwijl de Anti-aging Technology, het Sun Repair System van natuurlijke oorsprong en het Glow Booster Complex de huid optimaal verzorgen. Deze formule biedt bescherming tegen UVB, UVA, zichtbaar licht en infrarood licht, waardoor zonschade wordt voorkomen en het natuurlijke afweermechanisme van de huid wordt versterkt. Rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes worden gereduceerd, terwijl de vochtbalans, huidtextuur en natuurlijke gloed worden verbeterd. Met een lichtgewicht, niet-vette textuur versmelt deze Lancaster zonverzorging direct met je huid, waardoor een fluwelen finish ontstaat en je huid er jeugdig uitziet met een natuurlijke glow. Verkrijgbaar in SPF30 en 50.

VOOR EEN PRACHTIGE GOUDBRUINE TEINT

Verlang je naar een prachtige goudbruine teint?

Dan is de Sun Beauty Face Cream perfect voor jou! Deze geavanceerde formule bevat het Tan Activator Complex, waardoor je een gezonde, goudbruine teint krijgt in de helft van de gebruikelijke tijd. De exclusieve Full Light Technology beschermt je huid tegen UVB, UVA, zichtbaar licht en infrarood licht, terwijl dit bijdraagt aan het behoud van de stevigheid en de elasticiteit van de huid. De formule is clean & ocean friendly en zorgt onmiddellijk voor langdurige hydratatie. De lichtgewicht textuur is eenvoudig te smeren en versmelt onmiddellijk met de huid. Deze comfortabele zonverzorging voor het gezicht is onzichtbaar zodra ze wordt aangebracht en heeft een fluweelzachte finish. Verkrijgbaar in SPF15, 30 en 50.

LANCASTER-BEAUTY.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 05 (summer vibes 2023).