Skip links

Jerome Stefanski

WIE IS DE MAN ACHTER LITTLE GUEST?

“Mijn naam is Jérôme Stefanski, ik ben bijna veertig en al zo’n vijftien jaar ondernemer. Na de verkoop van mijn banketbakkerij Cuberdons Léopold in 2013 hebben mijn vrouw en ik een paar maanden vrij genomen om te reizen en een kind te krijgen. Toen onze zoon Achille (nu 7) ter wereld kwam, vond ik het erg moeilijk om de perfecte vakantiebestemming te vinden die aan de verwachtingen van zowel ouders als kinderen voldeed. Dus creëerde ik de Little Guest collectie.”

HOE KWAM JE OP HET IDEE?

“Ik ben een reisverslaafde. Ik heb met mijn baby gereisd vanaf zijn eerste dagen. Ik had positieve ervaringen in sommige hotels, maar ook zeer negatieve. Ik vond het nodig om een kwaliteitslabel te creëren dat de beste kindvriendelijke luxehotels opsomt en dat we één voor één bezoeken. Dit zijn instellingen met een babyclub, kinderclub, activiteiten voor tieners, gezinskamers, babysitting, sportstages, creatieve workshops, peuterbaden, enz. Vervolgens wilde ik deze uitzonderlijke adressen samenbrengen op de website www.littleguest.com en gezinnen de mogelijkheid bieden hun verblijf online te boeken, met persoonlijk advies, speciale tarieven en andere exclusieve voordelen. Tijdens ons eerste jaar hebben we dankzij digitale marketing voor 3 miljoen euro aan verblijven verkocht! Ik besefte dat het potentieel van het concept enorm was.”

WAAR WIL JE OVER 5 JAAR STAAN OF WELKE DROOM KOESTER JE NOG?

“Over 5 jaar zullen we bij de meest vooraanstaande opticiens van België en Nederland liggen en zal Europa de volgende stap zijn. Momenteel zijn we in onderhandeling om onze partner in Knokke te vinden. Met het unieke Antwerpse design zal Himalayan Eyewear herkenbaar worden in het straatbeeld. Dit is onze strategie en natuurlijk ook mijn droom. Wanneer ik mensen zie genieten van het leven met de kwaliteit van ons merk, zal ik mijn doel volledig bereikt hebben.”

WAAR HAAL JE JE ENERGIE VANDAAN?

“Ik haal mijn energie uit mijn familie, vrienden en sport. Ik heb ook het geluk een bescheiden tweede huis te hebben in Knokke. Ik ga er graag heen met mijn familie om nieuwe energie op te doen. Het stelt me in staat te ontspannen, weg van de drukte en het constante reizen. Het is erg rustgevend voor mij. Ik hou van Knokke, niet voor het sociale leven, maar voor de nabijheid van Brussel, de schoonheid van de landschappen en vooral voor de slow life-sfeer die er heerst.”

IN WELKE MATE SLUIT JE WERK AAN BIJ JE LEVENSSTIJL?

“Mijn werk is een copy-paste van mijn levensstijl en daarom heb ik Little Guest opgericht. Ik hou van mijn familie en ik hou van reizen, dat vat het doel van mijn bedrijf perfect samen.”

LITTLEGUESTCOLLECTION.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 04 (winter vibes 2022).