Skip links

Singapore Airlines: Een Nieuwe Wereld Van Reismogelijkheden

Singapore Airlines (SIA) heeft fantastisch nieuws voor reizigers die luxe, comfort en efficiëntie op prijs stellen. Vanaf 5 april 2024 zal de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij non-stopvluchten aanbieden tussen Singapore en Brussel. Hiermee vliegt ze na meer dan 20 jaar terug van en naar Brussel.

BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

SIA zal vier keer per week non-stopvluchten uitvoeren tussen Singapore en Brussel met de Airbus A350-900, een vliegtuig dat bekendstaat om zijn comfort en luxe. Met 253 zitplaatsen, verdeeld over drie klassen (Business Class, Premium Economy Class en Economy Class), biedt deze nieuwe route een verscheidenheid aan opties voor reizigers.

VERRIJKING VAN HET EUROPESE NETWERK

De toevoeging van Brussel als bestemming brengt het totaal aantal Europese bestemmingen in het SIA-netwerk op 13. Dit weerspiegelt het toegewijde engagement van de luchtvaartmaatschappij om reizigers meer keuzemogelijkheden te bieden in deze belangrijke regio.

De heer Dai Hao Yu, waarnemend Senior Vice President Marketing Planning bij Singapore Airlines, benadrukte het belang van deze nieuwe route: ” Brussel is een belangrijk Europees economisch en politiek centrum, en met de lancering van deze vluchten prijkt een extra historische en charmante stad op de lijst van SIA’s bestemmingen. Het biedt onze klanten die vanuit Europa reizen een extra overstappunt naar Singapore en de bredere regio Azië-Stille Oceaan via onze hub Changi Airport.”

BRUSSEL: HET HART VAN EUROPA

Brussel, niet alleen de hoofdstad van België maar ook het centrum van de Europese Unie, is een stad met een rijke geschiedenis en immense invloed. Als thuisbasis van de Benelux en het NAVOhoofdkwartier heeft Brussel een unieke politieke en economische betekenis. Strategisch gelegen als knooppunt voor trein-, weg- en luchtverkeer kreeg het de bijnaam ‘Kruispunt van Europa’.

BOEK NU JE REISERVARING

Tickets voor de non-stopvluchten van Singapore Airlines tussen Singapore en Brussel zijn ondertussen beschikbaar. Mis deze kans niet om de ongeëvenaarde luxe en gastvrijheid van SIA te ervaren.

SINGAPOREAIR.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.