Skip links

Rising Stars: Marie Haverbeke

WIE IS DE VROUW ACHTER HAPPY41?

Achter ‘HAPPY41 by Marie’ staat Marie Haverbeke.

HOE KWAM JE OP HET IDEE?

“Al heel lang had ik het idee om een klein merkje te lanceren, puur uit nieuwsgierigheid nadat ik mijn papa (en nonkel) bezig had gezien met de lancering van Kipling. Het was gewoon fantastisch om die dynamiek en positieve energieën te voelen.

Maar aangezien ik altijd ook al een passie had voor vastgoed, heb ik nooit de tijd genomen om hiermee te beginnen. Tot ik op een dag voorstelde aan mijn broertje (9 jaar jonger) om mee te gaan naar China, uit interesse in hem en om te zien hoe hij het daar allemaal aanpakt. Hij kent Chinees en geloof mij, dit is geen overbodige luxe … Ik ging met hem mee naar beurzen en daar ontmoette ik een ongelooflijke fabrikant die prachtige dingen kon maken. Meteen heb ik zijn fabrieken bezocht. Van zodra ik terug in België was, ben ik modellen beginnen uittekenen, heb ik een merknaam gevonden met de nodige registrations, dit alles in parallel met het vastgoed (dat ik in feite nooit ben gestopt). Ondertussen heb ik een 50-tal winkels in België die mijn producten verdelen, met 2 vertegenwoordigers.”

WAAR WIL JE OVER 5 JAAR STAAN?

“Over 5 jaar hoop ik een breder gamma voor te kunnen stellen. Met in Europa gemaakte objecten die rekening houden met tal van milieuvriendelijke aspecten en in lijn liggen met mijn gedachtegang, die je ook in mijn vastgoed terugvindt: ‘gezelligheid’ & ‘home-feeling’. Aangezien ik vastgoed aankoop, renoveer en aankleed, hoop ik beide te combineren en mijn appartementen met mijn producten aan te kleden.”

WAAR HAAL JE JE ENERGIE VANDAAN?

“Mijn energie haal ik uit mijn ochtendritueel (yoga, meditatie, counting blessings en een ijskoude douche). Daarnaast zijn mijn energiebronnen ook mijn inspirerende vriendinnen, die stuk voor stuk boordevol enthousiasme en met positiviteit door het leven gaan.”

IN WELKE MATE SLUIT JE WERK AAN BIJ JE LEVENSSTIJL?

“Mijn werk is 100% in lijn met mijn levensstijl. Alles wat ik doe, doe ik heel bewust en is dus consequent met mijn denken en voelen. Ik probeer heel positief en warm in het leven te staan en wat mij de grootste voldoening geeft, is om de mensen rondom mij zich goed te laten voelen en te doen groeien.”

GUILTY PLEASURE ADRESJES:

“LE BOUDIN SAUVAGE is nog steeds mijn favoriete plaats, LA SAPINIÈRE vind ik ook heel gezellig.”

WWW.HAPPY41.COM
@HAPPY41.BY.MARIE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 02 (winter vibes 2022).