Skip links

Camille Cigrang

WIE IS DE PERSOON ACHTER CIEL JOUR & NUIT?

“Mijn naam is Camille, 27 jaar en geboren en getogen in Antwerpen. Na verschillende jaren gewerkt te hebben in de luxe- en beauty-industrie, voelde ik het kribbelen om zelf iets op te starten en heb ik besloten om mijn passie voor mode en ondernemen te volgen. Sinds vorig jaar ben ik de trotse founder van het kledingmerk Ciel Jour & Nuit, dat elegante en comfortabele loungewear voor dag én nacht aanbiedt.”

HOE BEN JE OP HET IDEE GEKOMEN?

“Ik wou al lang zelf iets lanceren in de modewereld en heb altijd een affiniteit gehad met mooie zijden stukken en sleepwear, maar tijdens de eerste lockdown is dit idee echt beginnen te groeien. Ik was het beu om heel de dag in mijn oude joggingbroek rond te lopen en verlangde naar kleding waarin ik me zowel vrouwelijk als comfortabel voelde en zo is Ciel Jour & Nuit ontstaan.”

WAAR WIL JE OVER 5 JAAR STAAN OF WELKE DROOM KOESTER JE NOG?

“Mijn ultieme droom zou zijn om over een paar jaar mijn eigen boutique te hebben waar de droomwereld van Ciel helemaal tot zijn recht komt, zodat mijn klanten zich volledig in het surrealistische universum kunnen onderdompelen. Ook zou ik willen blijven ondernemen in de mode-industrie en hou ik mijn ogen open voor nieuwe opportuniteiten.”

WAAR HAAL JE JE ENERGIE VANDAAN?

“Van klanten in mijn kledingstukken te zien! Als jong merk ben ik op de hoogte van elke individuele verkoop en als je dan iemand ziet rondlopen met jouw stuk, dan motiveert mij dat om nog harder te werken en te blijven groeien met mijn merk.”

IN WELKE MATE SLUIT JE WERK AAN BIJ JE LEVENSSTIJL?

“Als jonge onderneemster ben ik constant bezig met Ciel, het is een beetje mijn ‘baby’tje’. Overdag probeer ik een nine-to-five aan te houden op vlak van afspraken, maar het gebeurt wel regelmatig dat er in het weekend ook zaken geregeld moeten worden. Verder is social media ook altijd aanwezig en heb ik de neiging om daar ook veel uren aan te spenderen. Werk en privé is op dit moment één geheel, maar ik ben er zo door gepassioneerd dat ik het zeker niet storend vind.”

ENKELE GUILTY PLEASURE-ADRESJES?

“De ultieme ontspanning in Knokke-Heist is voor mij om met vrienden een gezellig glaasje te gaan drinken aan de RIVER WOODS, als after work, of nog een laatste glas na het eten in PUT 19. En de volgende ochtend lekkere pistolets van DEBAERE met verse garnaaltjes natuurlijk!”

CIELJOURETNUIT.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 03 (summer vibes 2022).