Skip links

Maison Sisley In Hartje Antwerpen

Midden in het bruisende hart van Antwerpen schittert een nieuw juweel in de wereld van de luxeschoonheidsverzorging: Maison Sisley. Dit recent geopende instituut, met een weelderige ruimte van 460 m2 , toont de essentie van het Franse merk. Hier draait alles om een kostbaar moment van rust en ontspanning, een vlucht uit de dagelijkse drukte.

OASE VAN RUST EN SCHOONHEID

De harmonieuze inrichting van het instituut creëert een serene atmosfeer waar de klanten kunnen onderduiken in de wereld van Sisley. Bovendien kunnen ze kennismaken met het baanbrekende merk voor haarverzorging, Hair Rituel by Sisley, dat in 2018 werd gelanceerd. De innovatieve, natuurlijke formules, ontwikkeld na jaren onderzoek in de Sisley-laboratoria, worden nu geïntegreerd in de behandelingen van de Sisley-schoonheidsinstituten. Deze behandelingen vormen een doeltreffend tegenwicht voor het hectische leven van de moderne man of vrouw.

CABINES ALS ZINTUIGLIJKE BELEVING

De vier behandelruimtes, waarvan één dubbele, bieden uitzonderlijk comfort en stimuleren alle zintuigen. Het interieur is ontworpen om een sfeer van rust en sereniteit te scheppen, met handgedrukt behang van de Franse binnenhuisarchitect Émile-Jacques Ruhlmann en met lichtgevende silhouetten op het plafond die ginkgo bilobabladeren voorstellen, een iconisch antiverouderingsingrediënt in veel Sisley-producten.

PERSOONLIJKE ONTMOETING MET SCHOONHEID

Het privésalon is doordrenkt met de liefde voor kunst, geselecteerd door Isabelle & Christine d’Ornano. Het nodigt uit om te ontspannen en te genieten. Hier worden klanten voorafgaand aan hun behandelingen persoonlijk ontvangen voor een diagnose met een Sisley-schoonheidsconsulente, terwijl ze kunnen genieten van een rustgevend kopje thee. In Maison Sisley in Antwerpen bieden kunst en schoonheid je een onvergetelijke ervaring. Het is een ode aan de zintuigen, een belofte van tijdloze verjonging, midden in de bruisende stad.

MAISON SISLEY ANTWERPEN SCHUTTERSHOFSTRAAT 21
SISLEY-PARIS.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.
Journalist: Louis Widmer