Skip links

Nicholas & Luca

WIE IS HET DUO ACHTER ANTONE PADEL?

“Het duo achter Antone Padel zijn wij, Nicholas & Luca. We hebben elkaar leren kennen via een gemeenschappelijke vriend. We hadden namelijk allebei een verblijfplaats nodig voor onze studies in Londen. Na elkaar een paar keer te hebben ontmoet, zijn we dan samen op kot gegaan. Het is ook tijdens deze laatste studiejaren dat we samen Antone Padel hebben opgericht.”

HOE ZIJN JULLIE OP HET IDEE GEKOMEN?

“Het idee voor Antone Padel is ontstaan uit de verbijsterde ontdekking dat je voor hoogkwalitatieve rackets al spoedig exorbitante prijzen betaalt. Na een diepgaand marktonderzoek concludeerden we dat er in de markt een pijnlijk tekort was aan kwalitatieve, maar betaalbare rackets. Hieruit is het idee geboren om Antone Padel te lanceren met een aanbod kwalitatieve padelrackets tegen schappelijke prijzen. Het is onze missie deze prachtige sport toegankelijk te maken voor iedereen, zonder dat de kwaliteit van de uitrusting eronder lijdt.”

WAAR WILLEN JULLIE OVER 5 JAAR STAAN OF WELKE DROOM KOESTEREN JULLIE NOG?

“Ons ambitieuze doel voor Antone Padel is om binnen vijf jaar een marktleider te zijn, erkend voor onze kwaliteit en ethische waarden. Tegen de trend in van merken die inferieure kwaliteit leveren, zijn we vastberaden om synoniem te zijn met betrouwbaarheid en topkwaliteit. We zijn ook op een dynamisch pad naar internationalisering. We streven ernaar om in elk belangrijk padelland aanwezig te zijn, waarmee we onze grenzen verleggen en onze merkwaarden wereldwijd uitdragen.”

WAAR HALEN JULLIE DE ENERGIE VANDAAN?

“Onze energie komt voort uit onze passie voor padel en het geloof dat we echt iets bijdragen aan de sport. De waardering en vreugde die we krijgen van onze klanten omdat we hun spelbeleving helpen verbeteren, geeft ons een ongelooflijke drive. Het idee dat we het padelspel toegankelijker en leuker maken voor een groter publiek, motiveert ons elke dag. Daarnaast biedt het ondernemerschap ons spannende uitdagingen en mogelijkheden, wat dan weer bijdraagt aan onze energie.”

HOE SLUIT HET WERK AAN BIJ JULLIE LEVENSSTIJL?

“Ons werk bij Antone Padel is nauw verweven met onze levensstijl. Als gepassioneerde padelspelers is werken in deze industrie een natuurlijk verlengstuk van onze interesse. We combineren onze liefde voor de sport met onze professionele bezigheden en we voelen geen strikte scheiding tussen werk en privé. Ondanks de uitdagingen en momenten van stress ervaren we een groot gevoel van harmonie en balans tussen ons werk en onze levensstijl. We geloven in het nastreven van een carrière die aansluit bij je passies.”

ENKELE GUILTY PLEASURE ADRESJES IN KNOKKE?

“WAF Knokke biedt een charmante en intieme sfeer. Door het compacte formaat is het er altijd gezellig, ideaal voor een knusse fondue-avond. In de zomermaanden kan je genieten van het aangename weer op hun buitenterras, een perfecte plek om te ontspannen. Een bijzonder kenmerk van WAF Knokke is hun uitgebreide selectie wijnen. Je kan er de wijn rechtstreeks van het schap kiezen, wat een unieke en interactieve ervaring biedt voor wijnliefhebbers. Kortom, WAF Knokke combineert de geneugten van gastronomie en gezelligheid in een unieke setting.”

ANTONEPADEL.COM
@ANTONEPADEL

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 05 (summer vibes 2023).