Skip links

Orchidée Impériale

De orchidee, één van de meeste populaire kamerplanten, is meer dan alleen maar een geurige klassieker. Al meer dan 18 jaar onderzoekt Guerlain het effect van orchideeën op huidcellen. Sommige planten lijken met de tijd te kunnen spelen en worden honderden jaren oud. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dit ingrediënt aan de basis ligt van de nieuwe lijn verzorgingen die zichtbare tekenen van veroudering intens verzachten.

LA CRÈME YEUX CONCENTRÉ MOLÉCULAIRE

De nieuwe Crème Yeux Concentré Moléculaire is een revolutionaire oogverzorging, specifiek voor de fragiele huid van de oogcontouren. De huid is daar twee keer fijner dan in de rest van ons gezicht. De oogcontouren zijn structureel arm aan vet en collageen- en elastinevezels. Guerlain ontwikkelde met La Crème Yeux Concentré Moléculaire een specifieke verzorging voor deze fragiele zone. En dat in een luxueuze navulbare nieuwe verpakking.

INTENS HERSTELLEND ÉN LIFTEND

Het Huis is al lang gefascineerd door het uitzonderlijke potentieel van orchideeën en richtte zelfs een Orchidarium op – het eerste onderzoekscentrum in het teken van één enkel ingrediënt. In 2022 zetten ze een grote stap vooruit in het anti-aging onderzoek met een nieuw duo. De uitzonderlijke krachten van twee wonderbaarlijke orchideeën vormden samen het succesrecept van het nieuwe moleculaire Orchid Totum-extract. ‘Totum’ staat voor ‘alles’. Het concentreert alle bestanddelen van een plant. Door deze interactie zijn er verschillende reacties, nog efficiënter en flexibeler dan die van de afzonderlijke componenten. De technologie werkt op twee manieren: intens herstellend en liftend.

ZICHTBAAR STRAKKERE OOGCONTOUREN

Een heldere oogopslag en significant minder wallen of donkere kringen zijn het resultaat van het moleculaire Orchid Totum Eye Lift-extract. Het gloednieuwe peptide vermindert expressierimpels – zonder aan expressie te moeten inboeten. Een nieuwe gist uit zeekraal schept dan weer helderheid in de aanblik en vermindert de zichtbare tekenen van vermoeidheid. Daarnaast houden technische sfeertjes uit o.a. hyaluronzuur het vocht aan het huidoppervlak. De oogcontouren ogen voller, gladder en spannen zich opnieuw op.

NOW, NANO!

Nanotechnologie is het geheim van de succesformule. Zo ontstond een revolutionaire verzorging die zowel oogcontouren als expressierimpels aanpakt. Een verzorging die bovendien aangepast is aan de noden van deze delicate zones. Voor het eerst gebruikt Guerlain deze nanotechnologie in een oogcrème. De formule bestaat uit zeer kleine druppeltjes en zorgt ervoor dat actieve bestanddelen beter inwerken op de huid. Door een ingenieus proces versmelt de textuur met de huid en verspreiden bestanddelen zich optimaal.

INSTANT STRALENDE BLIK

Of je nu met je ogen knippert, praat of glimlacht: je gezicht gebruikt hiervoor maar liefst 35 spieren. Door die voortdurende work-out dreigt een overbelasting van de essentiële gezichtszones. Hierdoor verliezen ze sneller hun elasticiteit en kan de huid tekenen van veroudering vertonen.

De textuur van de Ocrhidée Impériale oogcrème combineert de rijkdom van een crème met de frisheid van een gel. Om deze winnende combinatie te verkrijgen, waren maar liefst 200 pogingen nodig. Het uitzonderlijk fijne karakter van de nieuwe textuur versmelt letterlijk met de huid. Om de ogen instant meer sparkle te geven, werden diamantpoeder en parelmoerdeeltjes toegevoegd. Diamantpoeder breekt het licht en verheldert de blik. De piepkleine parelmoerdeeltjes corrigeren donkere kringen en geven een natuurlijke glans.

KERAMISCHE MASSAGETOOL

Om de verzorging optimaal aan te brengen, maak je best gebruik van de Ceramic Eye Modeller. Deze luxueuze keramische massagetool werd ontwikkeld door experts van de Guerlain spa’s en wordt op artisanale wijze gemaakt in keramiek. De tool is dus even nobel als de Orchidée Impériale-verzorging. Met een uitgekiende techniek speelt het een grote rol in het liftende en herstellende effect, maar ook in het langdurig verjongende effect op de huidcontouren.

LE CONCENTRÉ MICRO-LIFT

Het nieuwe Micro-Liftconcentraat heeft een driedimensionaal modellerend effect. De huid herstructureert van binnenuit, gelaatstrekken worden strakker en de huid krijgt terug de volheid van haar jeugd. Compacter, steviger, stralender. De vluchtige textuur bezorgt de huid een exquise ervaring. Het eerste gevoel doet denken aan een verfrissend serum, daarop volgt een rijke en zachte toets van comfort. De huid is voller en voelt zijdezacht en soepel aan.

MICRO-LIFTEFFECT VERSTERKEN

Het Huis Guerlain staat niet alleen voor revolutionaire verzorgingen, maar ook voor esthetische technieken. Wanneer het nieuwe Micro-Liftconcentraat wordt aangebracht volgens het signatuurprotocol, een zelfmassagetechniek geïnspireerd op de iconische Face Sculpt Impérial-behandeling, dan bereikt het een duizelingwekkend niveau van welzijn en verzorging. Zo breng je een stukje van de Guerlain spa tot in je eigen badkamer.

Deze zelfmassagetechniek bestaat uit drie stappen.

1. Breng het product met cirkelvormige bewegingen op het gelaat aan. Werk van binnen naar buiten toe en vergeet de hals niet.
2. Klop stevig met de vingertoppen over de gelaatscontouren, jukbeenderen, wenkbrauwen en het voorhoofd.
3. Stimuleer de huid door precieze cirkelvormige bewegingen over de gelaatscontouren, jukbeenderen en het voorhoofd.
4. Verstevig de contouren en jukbeenderen met een glijdende beweging. Werk van het midden naar de buitenkant van het gezicht toe en … geniet van een herstelde huid die eindeloos jonger lijkt.

DE NIEUWE TRILOGIE IMPÉRIALE

La Crème Yeux Concentré Moléculaire kan worden gecombineerd met het Concentré Micro-Lift, de ultieme alchemie van natuur en technologie.

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 04 (winter vibes 2022).