Skip links

Glans & Gladheid In Een Limited Edition Jasje

Glanzende en gezonde lokken zijn altijd in, dat weet ook Dyson. Tegelijk zoekt het merk altijd naar hairstylingproducten die duurzamer, efficiënter en stijlvoller zijn. De nieuwe limited edition kleur van dit seizoen scoort op al die vlakken! Het design is geïnspireerd op keramiek, een glad en extreem duurzaam materiaal om te beschermen tegen extreme hitte. Vinca blauw & rosé is de hairstyling trend voor de komende feestdagen!

MAXIMALE BESCHERMING TEGEN HITTESCHADE

De nieuwe blauw en rosé kleur heeft een porseleinachtige textuur. Naast looks, gladde en duurzame eigenschappen, beschikken de Supersonic föhn, Airwrap multi-styler en Corrale stijltang over een intelligente warmteregelingstechnologie. Een hele mond vol, maar deze technologie voorkomt blootstelling aan extreme hitte tijdens het stylen. Elk toestel meet de temperatuur tot wel 100 keer per seconde (!) met een glazen parelsensor.

GESCHENKINSPIRATIE VOOR BEAUTY ADDICTS

Elk Dyson-toestel komt met een bijpassende opbergdoos. In de limited edition geschenkset vind je de Vinca blauw & rosé tool (föhn, multi-styler of stijltang), een door Dyson ontworpen borstel en anti-klitten kam. De kam glijdt gemakkelijk door zowel nat als droog haar, terwijl de borstel een speciale luchtkussenvering heeft. Maximaal comfort voor de hoofdhuid én glad haar verzekerd: performant én mooi in de badkamer. Een must-have voor beauty addicts!

MULTI-STYLER MET MAGNIFIEKE TECHNOLOGIE

Krachtige krullen of glamoureuze golven? Met de Dyson Airwrap multi-styler is elke haarstijl mogelijk! Je hoeft niet halverwege van opzetstuk te verwisselen. Dit vernieuwde opzetstuk zorgt namelijk voor de combinatie van krullen en golven. Je krult in beide richtingen door de richting van de luchtstroom tijdens het stylen te veranderen. Pluizig of droog haar tem je met de nieuwe Coanda gladmakende droger, een opzetstuk dat je op compleet droog haar gebruikt. Een pluizige haardos na een lange strandwandeling is vanaf nu verleden tijd. Deze best presterende en meest efficiënte Airwrap vermijdt bovendien extreme hitte. Win-win! Ook duurzaamheid is voor Dyson geen loos begrip. Voor het eerst kunnen klanten die al een Dyson Airwrap styler bezitten de nieuwste opzetstukken aanschaffen. Daarnaast slagen de ingenieurs van Dyson erin om minder fysieke prototypes te maken waardoor het energie- en materiaalgebruik drastisch daalt. Zo maakt Dyson niet alleen je kapsel, maar ook de wereld een beetje mooier.

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 04 (winter vibes 2022).