Skip links

Onderwatermeesterwerk Van Bell & Ross

Bell & Ross gaat een bijzondere samenwerking aan met de Tara Ocean Foundation, die resulteert in een indrukwekkend duikershorloge.

De BR 03-92 Diver Tara Ocean is een technisch meesterwerk en symboliseert hun gezamenlijke inzet voor het behoud van onze oceanen.

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

De Tara Ocean Foundation voert wetenschappelijke missies uit met de schoener Tara. Aan boord van dit zeilschip verlopen de onderzoeken soms onder extreme omstandigheden. Dan zijn precieze en betrouwbare instrumenten cruciaal.

Het vooraanstaande horlogemerk Bell & Ross is al meer dan 30 jaar een vaste waarde als het gaat om de specifieke uitrusting van ontdekkingsreizen en elite-eenheden. Dit nieuwe stuk vormt niet alleen een mijlpaal in de samenwerking met de Tara Ocean Foundation, het draagt ook bij aan het behoud van de oceanen. Voor elk verkocht exemplaar wordt immers een deel van de winst gedoneerd aan de Tara Ocean Foundation.

PROFESSIONEEL DUIKINSTRUMENT

Met een waterdichtheid tot 300 meter, een matblauwe keramische kast en een unidirectionele keramische draaibare lunette in blauw en oranje, voldoet het horloge aan de strenge eisen van professionele duikers. Het BR-CAL 302 mechanische uurwerk met zelfopwinding zorgt voor nauwkeurige tijdmeting, terwijl de diepblauwe wijzerplaat met Super-LumiNova®-coating garant staat voor optimale leesbaarheid, ook in uitdagende omgevingen.

BELLROSS.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.