Skip links

On The Go Handtassen

In een nieuwe pop-in winkel in Knokke onthult Louis Vuitton een kleurrijke en speelse animatie gewijd aan de nieuwe ‘Spring in the City’ damescollectie, waar de exclusieve OnTheGo Knokke handtas zal worden gepresenteerd.

De collectie ‘Spring in the City’ is stedelijk en toch gesofisticeerd en vindt de zomergarderobe opnieuw uit. Met een mix van essentiële prêt-à-porter stukken, herwerkt in neutrale kleurverlopen en gedurfde, levendige Monogramprints. Iconische tassen in zure regenboogtinten met raffiaafwerking en een reeks accessoires en bijpassende damesschoenen maken de droomgarderobe compleet.

Het pronkstuk is, zoals elk jaar vanaf nu, de limited edition ‘Knokke’ gestempelde OnTheGo GM tote bag, die tentoongesteld wordt en enkel te koop is in de Louis Vuitton-winkel in Knokke. De tas is gemaakt van witte jacquardstof met de nieuwe LV Circle-handtekening en de iconische Belgische resortbestemming. Het technische weefwerk onthult het iconische Monogram-motief in miniatuur en toonop-toon. De zijkanten van de tas zijn ook versierd met een tweede miniatuur Monogram-motief, maar gekleurd en gemaakt met behulp van een tuffetagetechniek.

Ontworpen voor slechts 16 Louis Vuitton Resortwinkels in Europa wordt de OnTheGo exclusief verkocht in de Louis Vuitton-winkel in Knokke gedurende een beperkte periode.

LOUISVUITTON.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 03 (summer vibes 2022).