Skip links

Obumex

EXTRAORDINARY INTERIORS.

Vanuit een strakke esthetische visie ontwerpen we tijdloze interieurs op maat van elke individuele klant. Ruimte, licht, zachte kleuren en texturen en natuurlijke materialen creëren een warm en sfeervol geheel dat écht, duurzaam en persoonlijk aanvoelt.

THE FIRST LUXURY KITCHEN CONFIGURATOR.

De keuken is het kloppend hart van elk huis. Obumex creëert voor u een ruimte die uw smaak en levensstijl reflecteert. Elke Obumex keuken vertrekkend uit onze productiesite is uniek voor zijn eigenaar. Onze gloednieuwe configurator vertaalt jouw visie in een eerste ontwerp, als basis voor jouw bezoek bij onze interieurarchitecten.

EVERYTHING WE DO RELIES ON THE SKILLS AND CREATIVITY OF OUR PEOPLE.

Een eigen team interieurarchitecten én een Belgische productiefaciliteit geven ons de knowhow om te innoveren en volledig op maat te werken van de klant. Technologie wordt aangevuld met decennialang opgebouwde savoir-faire en passie van onze ambachtslieden.

THE ALL-NEW FURNITURE COLLECTION.

Naast uniek maatwerk en een prachtige keuken, zijn meubels een essentieel deel van onze totaalinterieurs. Onze experten ontzorgen u in de zoektocht naar de perfecte meubelstukken, materialen en kleuren. Waar gaan we verder? In het maken van unieke combinaties en het aanbieden van ‘pièces uniques’ van merken door ons in exclusiviteit verdeeld. Bezoek één van onze showrooms en ga in vrijblijvend gesprek met onze meubelexperten.

Ontdek er vanaf nu ook onze gloednieuwe meubelselectie.

WWW.OBUMEX.BE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 04 (winter vibes 2022).