Skip links

Messika: Stralen Als Een Ster

Messika is niet zomaar een juwelenmerk. Het is een ikoon van luxe en glamour, een stralende ster die onverminderd schittert. De uitmuntende expertise als diamantair is legendarisch, maar het is de uitzonderlijke relatie met wereldsterren die het merk echt onderscheidt. Messika staat niet voor niets bekend als ‘het juwelenmerk dat alle beroemdheden dragen’.

CELEBRITY FAVOURITES

Op de rode lopers van wereldwijde events en op de eerste rijen van haute-coutureshows schitterden al de grootste namen met Messika-juwelen.

Beyoncé, Cher, Rihanna, Usher, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski en vele anderen waren al gehuld in de weelderige pracht van Messika’s creaties. De vier collecties ‘Double Amazon’ ‘Move’, ‘Lucky Move’, ‘So Move’ en ‘Toi&Moi’ zijn de favorieten van deze beroemdheden. Elke diamant lijkt een verhaal te vertellen over stralende momenten in de schijnwerpers. De juwelen omarmen de essentie van hun stijl en brengen een unieke symbiose tussen tijdloze elegantie en hedendaagse flair.

EEN TIJDLOOS VERHAAL

Messika is meer dan een merk, het is een symbool van tijdloze schoonheid vertaald naar sprankelende diamanten. Zie het als een levensstijl, gedragen door de groten der aarde en geliefd door wie streeft naar onberispelijke allure. Het is een verhaal van glans, stijl en de magie van stralen als een ster.

Te koop bij Boutique Messika (Grote Zavel 20, 1000 Brussel) en in diverse verkooppunten in België.

MESSIKA.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 06 (winter vibes 2023). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.