Skip links

Hair Rituel By Sisley

Hair Rituel by Sisley biedt een oplossing tegen roos en tegen het bijhorende oncomfortabele gevoel. Het onderzoeksteam van Sisley heeft een behandeling ontwikkeld die zich richt op de bron van het probleem, voor een langdurig resultaat. Wereldwijd heeft één op de twee mensen last van roos, zowel mannen als vrouwen.

DE SYMPTOMEN

Roos ontstaat wanneer het evenwicht van de hoofdhuid is verstoord. De huidschilfers gaan gepaard met droogheid en een oncomfortabel gevoel (jeuk of irritatie). Ondanks antiroosbehandelingen is roos vaak hardnekkig, waardoor het een dagelijks probleem wordt.

DE OORZAKEN

Diverse factoren veroorzaken roos, factoren die allemaal ontstaan uit dit verstoorde evenwicht.

De hoofdhuid bevat ‘goede’ en ‘slechte’ gisten en bacteriën die in goede harmonie samenleven.

Maar dit evenwicht kan worden verstoord door genetische factoren of door oorzaken van buitenaf. Te vaak of niet mild genoeg wassen, een overmaat aan talg, stress, het klimaat en een onevenwichtig voedingspatroon bevorderen de inflammatie van de hoofdhuid. De hoofdhuid zal overmatig reageren en de celvernieuwing slaat op hol, wat resulteert in zichtbare schilfering: roos.

DE OPLOSSING

Een technische en wetenschappelijke expertise vanuit Sisley om roos bij de bron aan te pakken. De meeste speciale shampoos bieden een kortetermijnoplossing. Hair Rituel heeft rekening gehouden met het ecosysteem van de hoofdhuid en biedt een oplossing die onmiddellijk en op de lange termijn werkt dankzij een krachtig duo met een milde en diepgaande werking.

“THE HAIRCARE BALANCE”

Het haar behandelen en verfraaien met een langdurige, doeltreffende werking, zelfs nadat de behandeling is gestopt.

1. EEN NIEUW EVENWICHT

Het anti-roosritueel van Hair Rituel by Sisley bevat een intens evenwichtherstellend complex met piroctone olamine en selderijzaadextract. Dankzij dit ritueel blijft het ecosysteem van de hoofdhuid behouden voor een optimaal resultaat en een langdurige werking.

De formule zuivert de hoofdhuid en herstelt het evenwicht, en reguleert de celvernieuwing om schilfering tegen te gaan. De actieve ingrediënten van de formule versterken de huidbarrière en het zelfverdedigingssysteem van de hoofdhuid voor een ideale bescherming.

2. TOEGENOMEN COMFORT

De hoofdhuid wordt geïrriteerd door roos en voelt daardoor oncomfortabel aan. Het anti-roosritueel bevat natuurlijke alfa bisabolol dat een kalmerende werking heeft, waardoor de hoofdhuid minder jeukt. Vanaf het eerste gebruik is roos veel minder zichtbaar. De hoofdhuid is frisser en gekalmeerd.

In de loop van de weken wordt de roos verwijderd, met een langdurige, doeltreffende werking van zelfs 3 maanden nadat de behandeling is gestopt.**

3. HET HAAR IS STERKER, ZACHTER EN FRISSER

De haarvezel is het zichtbare deel van het haar. Dit deel wordt blootgesteld aan alle agressieve invloeden van buitenaf, waardoor de conditie van de haarvezel dagelijks verslechtert. Werkzaam als een echte schoonheidsverzorging maakt de shampoo, rijk aan katoenproteïnes, gecombineerd met het serum, het haar mooier en de haarvezel sterker. Omdat deze twee hoogwaardige verzorgingsproducten voor het haar ook provitamine B5 bevatten, maken ze de haarvezel sterker. Het haar is zachter, soepeler en heeft meer body.

WWW.SISLEY-PARIS.COM

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 02 (winter vibes 2022).