Skip links

Padron

OPMERKELIJKE ARCHITECTUUR EN HOOGWAARDIGE AFWERKING

Bij Padron staat het uniek, exclusief woonconcept centraal. We vertalen uw wensen en noden in een origineel concept met een bijzondere woonbeleving als eindresultaat. Opmerkelijke architectuur, detaillistisch uitgewerkte interieurs, kwaliteit en hoogwaardige afwerking vormen de rode draad doorheen alles wat we doen.

EXCLUSIEVE TOTAALRENOVATIES EN VILLABOUW

Ons ervaren team realiseert tal van uiteenlopende projecten in Knokke: van totaalrenovatie van villa’s en appartementen tot het uitwerken van luxueuze nieuwbouwprojecten. We vertrouwen op zorgvuldig geselecteerde partners, interieurdesigners en architecten, die dezelfde filosofie hanteren en zich uitleven in elke uitdaging en elk detail.

Als high-end totaalaannemer streven we naar de ultieme perfectie. Techniek in functie van design en een sterke architectuur op maat van uw karakter: esthetiek en gebruiksgemak gaan hand in hand in onze realisaties. Dat weerspiegelt zich in de keuze van de beste materialen en in de uitzonderlijke afwerkingsgraad.

In de Maurice Maeterlincklaan (coverfoto) in het klassevolle Zoute realiseert Padron een uiterst exclusieve nieuwbouwvilla. De toekomstige villa straalt een prachtige Zouteelegantie uit op een zeer ruim perceel.

De architectuur van de uitzonderlijke woning zal gekenmerkt worden door een zeer hoogwaardige afwerking met authentieke accenten naar ontwerp van onze gerenommeerde partner GC architecten.

Het interieur wordt zeer detaillistisch uitgewerkt met focus op luxe, exclusiviteit en comfort naar ontwerp van interieurarchitect Bryan Chielens. Het eindresultaat van deze bijzondere woonbeleving zal een stijlvolle toevoeging zijn voor het Zoute.

REALISEER UW EXCLUSIEVE WOONDROOM MET PADRON

WWW.PADRON.BE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 04 (winter vibes 2022).