Skip links

Knokke Talks. Als Extern Expert Voor Sponsorwerving In Knokke-Heist

Na een openbare aanbesteding heeft de gemeente Knokke-Heist ons aangesteld als extern expert voor sponsorwerving voor events. We zijn trots en dankbaar dat de gemeente voor de komende vier jaar op onze knowhow vertrouwt. Onder de naam Sponsor Butler werken we aan nieuwe partnerships voor Knokke-Heist en dragen we de visie, missie en waarden van onze gemeente mee uit om het imago te versterken.

EEN ZEE AAN EVENTS

In Knokke-Heist staan jaarlijks heel uiteenlopende evenementen op de kalender. Denk hierbij aan sportevenementen zoals de triatlons, sportstranden, zeezwemmen, Love Bike & Run, Early Bird Run, … maar ook sociaal-culturele activiteiten zoals het Cartoonfestival, Fotofestival, theatervoorstellingen, muziekfestivals, carnaval en meer. Naast deze klassiekers zijn er nog tal van andere brede publieksevenementen die het leven in onze gemeente extra bruisend maken. Om voor al deze initiatieven afdoende sponsors aan te spreken en die relaties te onderhouden, schreef de gemeente Knokke-Heist een openbare aanbesteding uit. In de zomer van 2021 werd deze toevertrouwd aan Sponsor Butler.

STERKE TANDEM

Net als KNOKKE TALKS. is Sponsor Butler een samenwerking tussen Marijke De Mets en Annick Reynders. “Allebei hebben we doorheen de jaren heel wat contacten opgebouwd en kennen we Knokke-Heist door en door. De aanstelling is voor ons een blijk van vertrouwen in onze terreinkennis van het evenementenaanbod in Knokke-Heist en in onze persoonlijke aanpak naar partners en klantenadverteerders. Samen willen we als ambassadeurs van Knokke-Heist onze gemeente verder op de (event)kaart zetten.”

ANNICK REYNDERS

Annick richtte Knokke Actueel op in 2010 en gaf sindsdien meer dan 30 Magabooks uit. Van 2010 tot 2016 nam Annick de customer marketing consultancy voor haar rekening. Ze verkocht niet alleen de advertenties, maar gaf de klant ook eerlijk marketingadvies om een duurzame relatie uit te bouwen met tevreden klanten.

Annick startte haar professionele carrière als persattaché in Brussel, later verzorgde ze interne en externe communicatie van de Belgische afdeling van Theo Henkelman Schoenen. Al die ervaring combineert ze vandaag met de knowhow van 11 jaar Knokke Actueel (KNOKKE TALKS. sinds eind juni 2021) in Sponsor Butler.

MARIJKE DE METS

Marijke heeft heel wat ervaring in commerciële onderhandelingen en werving van advertentieen sponsoringsinkomsten. De afgelopen 6 jaar verruimde ze niet alleen het adverteerdersbestand van Knokke Actueel, ze zorgde ook voor de kwalitatieve verbreding en niveauversterking van het klantenbestand. Die expertise zet ze met Sponsor Butler graag in om voor de gemeente Knokke-Heist kwalitatieve partnerships te ontwikkelen.

Daarnaast werkte Marijke al geregeld samen met (leden van) het college van burgemeester en schepenen en met bevoegde diensten binnen de gemeente om activiteiten en initiatieven van de gemeente op de kaart te zetten.

WAT DOET SPONSOR BUTLER?

Sponsor Butler zal zowel bestaande partnerships onderhouden als nieuwe potentiële sponsors aanspreken.

“In opdracht van het gemeentebestuur en de vzw Toerisme gaan we op zoek naar sponsors die de waarden van onze gemeente delen. Het zullen partners zijn die kwaliteit uitstralen, verantwoordelijkheid opnemen en respect hoog in het vaandel dragen.

Onze persoonlijke aanpak maakt hierin het verschil. We contacteren gekende partners op regelmatige basis en houden eraan potentiële sponsors persoonlijk te ontmoeten om de details te bespreken. Uiteraard brengen we regelmatig verslag uit bij het gemeentebestuur en overleggen we de mogelijkheden voor aankomende evenementen.”

EEN HART VOOR KNOKKE-HEIST

“We gaan deze uitdaging graag aan vanuit onze liefde voor Knokke-Heist. KnokkeHeist is immers een kwaliteitsvolle, unieke badplaats die erin slaagt alle voordelen van een grootstad aan te bieden zonder de nadelen ervan.

Knokke-Heist heeft heel wat in haar mars, niet in het minst op vlak van evenementen en activiteiten. Door de juiste partners aan te spreken, dragen we met Sponsor Butler het bijzondere DNA van onze gemeente verder uit!”

WWW.SPONSORBUTLER.BE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 02 (winter vibes 2022).
FOTO’S: SCORPIO SISTERS
KLEDING: XANDRES ESSENTIALS
JUWELEN: ANGELA CAPUTI FIRENZE
MAKE-UP: PEGGY TIMMERMANS FOR GUERLAIN
KAPSEL: LOVE HAIR BY SARAH