Skip links

DETREMMERIE

Baden in stijl.

In samenwerking met vtwonen ontworpen wij een stijlvolle én eigentijdse collectie.

Vtwonen is met recht het multimediale, 360° woonplatform van Nederland en België, dankzij zijn magazine, website, televisieprogramma, webshop, beurs en eigen productlijn. Bij vtwonen vind je in print, online en in geselecteerde fysieke winkels alle informatie, inspiratie en items voor huis en tuin. Kortom, wat je woonbehoefte ook is, vtwonen is op ieder mediaplatform aanwezig met een kwalitatief aanbod.

De nieuwe badkamercollectie bestaat uit gelakte badkamermeubelen TIDY met in verstek afgewerkte deuren. Zo verdwijnt je deur mooi in je korpus.

Je kiest zelf één of twee lades boven elkaar; met of zonder handgreep.

De ondiepe wastafel WIDE van 40 cm is ideaal voor een smalle badkamer – door de kranen slim op de zijkant van de wastafel te plaatsen, hou je toch een ruime wasbak over. Ook uitvoerbaar in marmer! En met opbouwwaskommen!

Stijlvolle vtwonen kleuren, wit, grijs, zand en zwart worden doorgetrokken in de volledige badkamer, waardoor je een stijlvol én tijdloos effect schept in je badkamermeubel, maar ook in je bad.

Courante breedtes van 60, 90 en 120 cm zorgen ervoor dat deze collectie vlot toepasbaar is.

Wil je deze zelf samenstellen? Dat kan met onze bathroomconfigurator via www.vtwonenbathroomconfigurator.nl

BADEN

De kleuren worden ook doorgetrokken in de baden. Hoe handig is het bad SOFT EDGE met inlegplateau, waar je je glas of boek kan op leggen. Zijn strakke belijning, ronde hoeken en compacte afmetingen (L: 160 cm x B: 73 cm x H: 59.5 cm) passen in veel badkamers. Het ENDLESS bad zorgt voor rondere vormen.

SPIEGELKAST

De GORGEOUS spiegel biedt je een verlichting met sensor en een kader rondom met aflegruimte. Wil je een spiegelkast HANDY BEAUTY? Dat kan, met een handige nis onderaan. Zelfs een ondiepe kolomkast HANDY BEAUTY LONG geeft je nog meer opbergruimte.

Ook in je toilet is een miniversie van dit alles mogelijk – de WIDE, TIDY, HANDY BEAUTY en GORGEOUS zijn leverbaar op een breedte van 40 cm en een diepte van 20 cm. Zo mooi!

EXCLUSIEVE VERDEELPUNTEN

BELGIË: DESCO Wijnegem, Chatelineau, Ieper, Lier, Namur, Turnhout, Zaventem, Aalst, Gent, Kuurne, Mechelen, Temse, Zele, Aartselaar, Brugge, Dison, Habay, Liège, Malmédy, Mons, Tournai.

DUPONT: Kortrijk, Roeselare, Ieper

NEDERLAND: BADERIE, BADKAMERWINKEL, BRUGMAN, PIET KLERKX, WOONING PLIEGER EN GALVANO.

DETREMMERIE.BE
SPIJKERLAAN 153, 8791 BEVEREN-LEIE

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 03 (summer vibes 2022).
Journalist: Edith Vervliet
Fotografie: WIT