Skip links

Duinbergen Clinic

Een privé-kliniek waar je zonder drempelvrees terecht kunt.

Duinbergen Clinic en MediSpa Knokke zijn al ruim 15 jaar een vaste waarde in Knokke. Een privékliniek en schoonheidsinstituut dat de patiënt op de eerste plaats zet en hun verwachtingen inlost.

LUISTEREN EN EERLIJK ZIJN IN HET BELANG VAN DE PATIËNT

“Het komt erop aan de esthetische verwachtingen van de patiënt juist in te schatten om die zo goed mogelijk te informeren”, zegt Dr. Ivar van Heijningen, plastisch chirurg. 15 jaar geleden richtte hij samen met zijn echtgenote Dr. Katty Mareels, anesthesist, Duinbergen Clinic op. “Mensen die ons raadplegen over medisch esthetische behandelingen of ingrepen, zijn niet ziek. We ontvangen hen in een aangename omgeving die niet meteen aan een kliniek doet denken. Zo voelen ze zich al gauw op hun gemak”, gaat Dr. Mareels verder.

WELKE GARANTIE HEEFT DE PATIËNT DAT HIJ OF ZIJ IN VEILIGE HANDEN IS?

Dr. van Heijningen: “Duinbergen Clinic voldoet aan de hoogste klinische standaarden op het vlak van accreditatie en patiëntveiligheid zonder het comfort en het welzijn van de patiënt uit het oog te verliezen. Onze dokters zijn officieel door het RIZIV erkende specialisten. Duinbergen Clinic was trouwens de eerste kliniek in België die geaccrediteerd werd door de American Association for Accreditation of Ambulatory Surgery Facilities. Ons team werkt volgens voorgeschreven veiligheidsprotocollen, niet omdat het verplicht is – want er zijn geen wetten voor privé-klinieken in België – maar omdat wij het beste willen voor onze patiënten. Ook de apparatuur die we gebruiken is state-of-the-art.”

Dr. Mareels: “Een patiënt die een medische ingreep ondergaat, krijgt pre-operatieve zorgen toegediend en begeleid ik naar het operatiekwartier. Na de ingreep kan hij of zij in alle rust bekomen in de recoverykamer.

Patiënten die op afstand wonen, kunnen in de Airbnb vlak naast Duinbergen Clinic verblijven. Dan hoeven ze zich geen zorgen te maken over vervoer en overnachting.”

Met het Coolsculpting apparaat kunnen lokale vetophopingen op o.a. buik, flanken, bovenarmen – op een niet-operatieve manier – gecontroleerd bevroren worden, waarna het lichaam de vetcellen opruimt zodat die nooit meer terugkomen.

WWW.DUINBERGEN-CLINIC.BE

VAN PRAKTISCH ALLE ESTHETISCHE BEHANDELINGEN EN INGREPEN ZIJN ER BROCHURES OF IS ER INFORMATIE TE VINDEN OP DUINBERGEN-CLINIC.BE.

T. 050 530 640

DUINBERGENLAAN 33, 8301 KNOKKE-HEIST

Het schoonheidsinstituut dat de lat hoog legt.

WAT MAG DE KLANT VERWACHTEN VAN MEDISPA KNOKKE?

Sara Leirman: “Meestal beginnen we met een analyse die de huid tot in de kleinste details in kaart brengt. Zo kunnen we de meest hoogwaardige producten op maat van de huid uitkienen voor onze huidverbeterings- en schoonheidsbehandelingen. Ook voor medische nabehandelingen, littekenbehandeling of lymfedrainage is de klant aan het juiste adres. MediSpa Knokke, de naam zegt het al, staat onder medische supervisie van Duinbergen Clinic. We doen er alles aan om in een rustgevende omgeving de veiligheid van de klant te garanderen. Het team wordt voortdurend opgeleid om te werken met de nieuwste technieken en producten waarvan de effectiviteit is bewezen. Discretie en professionaliteit dragen we hoog in het vaandel.”

“WIJ BIEDEN NET DAT TIKKELTJE MEER DAN DE AANDACHT EN ZORG DIE DE KLANT VERWACHT OM DE KWALITEIT VAN DE HUID TE VERBETEREN”

— SARA LEIRMAN

VOOR MEER INFO OVER DE BEHANDELINGEN:
MEDISPA.BE
T. 050 530 648

DUINBERGENLAAN 35, 8301 KNOKKE-HEIST

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 03 (summer vibes 2022).
Journalist: Edith Vervliet
Fotografie: WIT