Skip links

De Puydt

Interieurarchitect Frederic Kielemoes ontwierp een signatuurhaard in deze poolhouse die de ruimte herleid tot zijn essentie. In de puurheid van dit vuuraltaar schuilt een ingehouden kracht door de zuivere lijn en het gebruik van rustieke materialen. De Puydt vertaalde dit naar een realisatie tot in het kleinste detail.

Als familiebedrijf dat al decennia gespecialiseerd is in de haardensector, zijn we vandaag uitgegroeid tot een bedrijf met een bredere visie. We bieden totaaloplossingen voor je haard en interieur. Onze slagzin “Interiors around Fire”, vertaalt dit perfect.

Een haard is meer dan een bron van sfeer en warmte. We slagen erin om planmatig, stap voor stap, maatwerk te creëren. Technisch vernuft is net als ervaring, onontbeerlijk. Zowel ons interieurteam, technisch bureau als ons meubelatelier stellen de hoogste eisen aan kwaliteit en vakmanschap.

We zorgen voor een harmonieus geheel, waarin sterke architectuur gecombineerd wordt met exclusieve, unieke materialen die de vormgeving tot een hoger niveau tillen. Samen met architecten, interieurarchitecten en bouwpromotoren, onze partners, willen we van jouw droom een gezellige, sfeervolle, warme thuis maken.

WWW.DEPUYDTHAARDEN.BE
SHOWROOM KNOKKE – NATIËNLAAN 161

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 01 (summer vibes 2021).