Op 5 maart vond er een opmerkelijke lunch plaats in BOZAR te Brussel ter ere van de introductie van een nieuw product in de Réflexion-collectie van Lallier: de multi-vintage Brut R.020. De lancering was een buitengewoon creatief ritueel door 2 tenoren, chef– kok Nicolas Decloedt en bloemenkunstenares Nele Ost. Allebei benadrukten ze de essentie van Lalliers verbondenheid met de natuur. Gastheer was de gepassioneerde en vlotte Dominique Demarville. Hij kan terugblikken op een opmerkelijke carrière als keldermeester bij diverse champagnehuizen en is sinds 2021 keldermeester en algemeen directeur van Lallier.
CULINAIRE BELEVING MET STERRENCHEF NICOLAS DECLOEDT
De lunch werd gehost in de prestigieuze omgeving van BOZAR en werd gekenmerkt door een unieke culinaire ervaring verzorgd door niemand minder dan Nicolas Decloedt, de getalenteerde chef-kok van Humus x Hortense. De chef staat bekend om zijn meesterlijke creaties met uitsluitend plantaardige ingrediënten, wat perfect aansluit bij de filosofie van Lallier om de natuur te omarmen.
VISUEEL SPEKTAKEL: BOEKET VAN NELE OST
Om de verbondenheid met de natuur nog krachtiger te belichten, werd voor deze gelegenheid een spectaculair boeket gecreëerd door de getalenteerde floriste Nele Ost. Het boeket was speciaal voor de lancering ontworpen en werd ook aangeboden aan de gasten als herinnering aan dit bijzonder moment.
VIERING VAN VAKMANSCHAP EN NATUURLIJKE SCHOONHEID
Het initiatief was niet alleen een viering van de lancering van de nieuwe Brut R.020, maar ook een eerbetoon aan vakmanschap, creativiteit en de schoonheid van de natuur. Met elk aspect van het evenement, van het culinaire genot tot het visuele spektakel van het boeket, bevestigde Lallier opnieuw hun engagement voor een hoogwaardige champagne in harmonie met de natuur.
Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 07 (summer vibes 2024). Te bestellen in onze webshop of gratis online beschikbaar om te lezen.