Skip links
Published on: BRANDED

JURA’s S8: Innovatie en verwennerij in perfecte harmonie

De S8 is een ideale aanwinst voor grote koffieliefhebbers. Op het eerste zicht straalt het apparaat al uitzonderlijke klasse uit dankzij het design en de hoogwaardige materialen. Kijk je verder door, dan zie je al snel een heleboel nieuwe mogelijkheden dankzij verschillende innovatieve technologieën. Dit alles telt op tot een prachtig staaltje vakmanschap.

Een waaier aan koffiespecialiteiten ligt onder de toppen van je vingers, bereid met uitmuntende baristakwaliteit. Dankzij het 4.3” grote touchscreen is bediening makkelijk, comfortabel en intuïtief. JURA garandeert ook steeds een hoge mate van hygiëne. Dit door onder andere de automatische melksysteemreiniging, makkelijk uitgevoerd met één druk op de knop.

TRENDY SPECIALITEITEN, GEWOON BIJ JOU THUIS

De Sweet Foam-functie verwarmt, schuimt en brengt de melk tijdens de bereiding meteen op smaak met het bijbehorende siroopopzetstuk. Het resultaat? Een subtiel gezoet melkschuim met fijne textuur. Je zet met één druk op de knop trendspecialiteiten als de Sweet Latte, volledig naar jouw smaak. Met zijn 27 koffiespecialiteiten, weet de S8 zelfs de meest kritische koffiefanaat te verwennen met zijn favoriete bereiding.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN ZORGEN VOOR CONTINU KOFFIEPLEZIER

Het perfecte kopje is het resultaat van de beste ingrediënten en een perfecte bereiding. De S8 is uitgerust met een tweede generatie Professional Aroma Grinder (P.A.G.2). Deze zorgt voor een verse, zorgvuldige maling, elke kop weer opnieuw. Heb jij liever ijzersterke koffie en je partner houdt het liever milder? Jij beslist. De maalgraad, die je sterkte bepaalt, pas je namelijk op elk moment eenvoudig aan. De P.A.G.2 blijft zowel voor als na de bereiding in een ontspannen toestand. Dit draagt bij aan een consistent maalresultaat én een langere levensduur van je favoriete koffievriend. De achtste generatie 3D-zetgroep is dan weer verantwoordelijk voor de perfecte zetcondities en de lekkerste aroma’s. De S8 weet indruk te maken met een uitstekende smaak gedurende zijn hele levensduur.

MAXIMAAL GEMAK MET EEN EENVOUDIGE BEDIENDING

De innovaties in de S8 trekken zich helemaal door tot het bedieningsconcept. Swipe over het grote 4.3” touchscreen om eenvoudig door alle bedienings- en programmeringsstappen te navigeren. Duidelijke afbeeldingen en animaties vormen de leidraad doorheen alle stappen van de koffiebereiding. Het schermontwerp versmelt heldere designtaal met de eenvoudige interface. Zo is een duidelijke en makkelijke bediening van deze volautomaat gegarandeerd.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT IN SCULPTURAAL DESIGN

Dankzij de strakke lijnen, luxueuze materialen en het Zwitserse vakmanschap zal de S8 er zelfs na vele jaren nog splinternieuw blijven uitzien. De machine integreert de beste kenmerken van JURA’s compacte klasse met elementen uit het Premiumsegment. Zo heb je met de S8 een waardige blikvanger in jouw knappe keuken of gezellige koffiehoek.

MEER OVER JURA

JURA, geboren in de schaduw van de Zwitserse Alpen, ademt al sinds de jaren ’30 koffie. Met een passie zo sterk als een shot espresso, heeft dit merk de kunst van het perfecte kopje koffie tot in de puntjes verfijnd.
In de jaren ’80 ontpopt JURA zich van producent van allerlei elektrische huishoudapparaten tot pionier in de wereld van volautomatische koffiemachines. Met slechts één druk op de knop, zet je een smaakvolle kop. Je hoeft alleen bonen en water toe te voegen,  en de machine doet de rest.

Duurzaamheid, een steeds belangrijker maatschappelijk thema én bovenaan het lijstje met prioriteiten van JURA. Met hun kwaliteitsbewuste keuzes, innovatiedrang en koffie zonder capsules levert JURA een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid. Hiermee verzekert het merk een lange levensduur van haar apparaten. Vanaf de aankoop tot lang daarna, je kan op je twee oren slapen.

JURA.COM

Dit branded artikel werd in samenwerking met Jura gepubliceerd.