Skip links

Je Droomwoning Vorm Geven

Op zoek naar een nieuwe thuis of een tweede verblijf in Knokke-Heist? Hoprom maakt er een persoonlijk bouwtraject van. Voor Hoprom is projectontwikkeling immers veel meer dan bouwen. Het is een open wisselwerking tussen een gedreven bouwteam en de klant met zijn eigen, specifieke woondromen. Dat leidt altijd tot mooie realisaties, perfect op maat. Maak kennis met Haute Couture in project development.

EXCLUSIEVE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

Hoprom ontwikkelt residentiële bouwprojecten van een uitzonderlijk hoog niveau. Dit zijn exclusieve nieuwbouwappartementen aan de kust en in het binnenland. Dat kan zowel een tweede verblijf aan zee zijn als een nieuwe thuis waar verfijning en rust centraal staan.

Ook in Knokke-Heist biedt Hoprom exclusiviteit door te kiezen voor kwalitatieve architectuur, absolute toplocaties en een hoge graad van afwerking met duurzame materialen. Klanten mogen zich daarbij verwachten aan een persoonlijke aanpak met een vaste contactpersoon, de mogelijkheid tot begeleiding door een interieurarchitect en een degelijke opvolging.

Dit is een bewuste maar geen vanzelfsprekende keuze. Zo realiseert Hoprom klassevolle nieuwbouwprojecten en bouwt het tegelijk aan een nieuwe thuis voor wie met oog voor esthetiek wil genieten van zijn huis, interieur en omgeving. Niet toevallig dragen al hun nieuwbouwprojecten in Knokke allemaal de naam van kunstenaars …

HOPROM KIEST VOOR KWALITATIEVE ARCHITECTUUR, ABSOLUTE TOPLOCATIES EN EEN HOGE GRAAD VAN AFWERKING MET DUURZAME MATERIALEN

PERSOONLIJK BOUWTRAJECT

Hoprom is een bedrijf dat wordt gedragen door een team van gedreven mensen. Het plaatst kwaliteit boven kwantiteit. Elk teamlid weet dat een nauwe wisselwerking met de klant boven alles gaat. Van de creatieve ontwikkeling tot de opvolging: Hoprom is in elke bouwfase persoonlijk aanspreekbaar. Dankzij de klantgerichte aanpak kan het een zorgeloos bouwtraject garanderen. Hoprom gaat altijd voor maatwerk, net dat maakt Hoprom groots.

ALLE PROJECTEN IN KNOKKE ZIJN VERNOEMD NAAR BEKENDE KUNSTENAARS. DAARMEE BENADRUKT HOPROM HET BELANG VAN EEN DUURZAME ESTHETIEK.

HET HOOGSTE WOONCOMFORT

Een blik op de projecten in Knokke-Heist zegt alles. Hoprom kiest voor tijdloze architectuur, duurzame bouwmaterialen en locaties met toekomstpotentieel. Het zijn de fundamenten van elk gerealiseerd nieuwbouwproject. Dat combineert deze projectontwikkelaar met een hedendaagse vormentaal. Voor het interieur biedt Hoprom hun klanten de mogelijkheid hun woonwensen te bespreken met hun team, eventueel in nauw overleg met de eigen interieurarchitect voor het beste resultaat op maat. Hoprom gaat daarbij steeds voor een nieuwbouwappartement waarvan indeling en inrichting naadloos de persoonlijke levensstijl vertalen. Zo realiseert Hoprom daadwerkelijk luxueuze, Haute Couture nieuwbouwappartementen die voor woonplezier zorgen over generaties heen.

INTERESSE?

Benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in Knokke-Heist? Kijk op www.hoprom.be of contacteer Hoprom voor een afspraak via info@hoprom.be.

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 01 (summer vibes 2021).