Skip links

Een Weekendje Knokke-Heist Met Justine De Jonckheere

Flaneren langs de zeedijk, je opmaken voor een gezellige avond, zalig uitslapen in een charmant hotel … een weekend in Knokke-Heist is altijd een topervaring! Guerlain nodigde Miss België 2011 Justine De Jonckheere uit om de bruisende sfeer vanop de eerste rij mee te maken. Overnachten deed de ex-miss in het recent vernieuwde Hotel Britannia, waar ze ook diverse producten van Guerlain mocht uitproberen.

ICONISCH HOTEL BRITANNIA

Hotel Britannia was de uitvalsbasis voor Justine haar weekend. De imposante gevel springt meteen in het oog. Eens binnen is het vooral de warme, luxueuze sfeer die opvalt. Het interieur is volledig vernieuwd en onlangs werd het hotel officieel opnieuw geopend. De inrichting is van de hand van Sophie De Mulder.

Het vernieuwde Hotel Britannia is een initiatief van Stefan Vanhollebeke. Hij weet als geen ander hoe je gasten in de watten legt dankzij de diverse hotels die de familie in Knokke-Heist uitbaat. Hospitality definitely runs in their DNA!

NATURELLE MAKE-UP

Terracotta Original is het geheim achter Justine haar zonnige teint. Dit poeder geeft vrouwen al meer dan 35 jaar een naturelle glow. Vandaag krijgt de klassieker een nieuwe dimensie dankzij de vernieuwde formule.

Het gekende zonnepoeder wordt vanaf nu gemaakt met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Marokkaanse arganolie zorgt voor hydratatie en natuurlijke pigmenten laten het poeder mooi blenden met de huid. Tenslotte zorgen de natuurlijke parelmoerpartikels voor een authentieke en natuurlijk gebruinde uitstraling.

TERRACOTTA ORIGINAL breng je eenvoudig aan door het cijfer 3 te tekenen van voorhoofd tot kin. Het resultaat is een naturelle, sunkissed look.

VERZORGENDE OLIE

Justine mocht de vernieuwde formule van de HUILE-EN-EAU JEUNESSE uitproberen. Deze olie brengt 5 bestanddelen van bijen samen in 1 revolutionair product.

DYNAMIC BLACK BEE REPAIR TECHNOLOGIE zorgt ervoor dat het herstel van de huid tot 9 keer sneller gaat. Kortom, L’ADVANCED HUILE-EN-EAU JEUNESSE is de onmisbare basis voor elke make-uproutine.

FINISHING TOUCH

Justine maakt haar look compleet met een frisse geur uit de collectie AQUA ALLEGORIA. Guerlain baseerde zich voor deze geurenlijn op de eindeloze mogelijkheden van een bloeiende tuin. De kleurrijke collectie werd onlangs aangevuld met twee bloemige, stralende geuren. FLORA SALVAGGIA combineert wilde bloemen met witte musk, NETTARE DI SOLE brengt honing en witte bloemen in een zonnig flacon. Zo kun je vanaf nu kiezen uit 14 vrolijke parfums.

Dit artikel komt uit ons magabook KNOKKE Talks. Issue 01 (summer vibes 2021).